Zakelijke kerstwensen

Inspiratie nodig voor een zakelijke kerstwens? Bij Hallmark hebben we gepaste kerst teksten verzameld die je naar personeel of je collega's kan sturen.

Ondanks de bijzondere gang van zaken in 2020, wensen wij u fijne feestdagen en een succesvol 2021!

Laten we hopen op een beter en succesvol 2021, waarin we samen blijven werken en elkaar versterken. Fijne feestdagen!

Proost op een bewogen 2020 vol ups & downs. We zijn er wijzer van geworden en hopen deze kennis in 2021 met jullie te kunnen blijven delen. Fijne feestdagen en op naar een vruchtbaar jaar.

Bedankt voor de fijne samenwerking in 2020 en op naar een nog succesvoller, creatiever en inspirerender 2021. Fijne feestdagen!

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking in 2020. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.

Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het vertrouwen in ons bedrijf en het prettige contact. Graag wensen wij u gezellige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar. Waarin wij hopen op een net zo fijne samenwerking als het afgelopen jaar.

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen wij u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Wishing you a Merry Christmas and a Prosperous New Year.

Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

Zakelijke kerstkaarten

Verstuur je zakelijke kerstkaart en wens je collega’s en je klanten fijne feestdagen toe.

Een mooi en liefdevol gebaar versturen?