Zakelijke kerstwensen

Inspiratie nodig voor een zakelijke kerstwens? Bij Hallmark hebben we gepaste kerst teksten verzameld die je naar personeel of je collega's kan sturen.

We hebben genoten van onze prettige samenwerking het afgelopen jaar. Sfeervolle dagen gewenst!

Na een jaar hard werken, is het nu tijd om even bij te komen en de kerstdagen met dierbaren te beleven. We staan in het nieuwe jaar graag weer voor u klaar. Fijne feestdagen!

Onze samenwerking is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Dit is een hele fijne basis waar we in het nieuwe jaar graag mee verder gaan! Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Bedankt voor de fijne samenwerking in 2022 en op naar een nog succesvoller, creatiever en inspirerender 2023. Fijne feestdagen!

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking in 2022. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.

Op de drempel van het nieuwe jaar danken wij u hartelijk voor het vertrouwen in ons bedrijf en het prettige contact. Graag wensen wij u gezellige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar, waarin wij hopen op een net zo fijne samenwerking als het afgelopen jaar.

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Met onze dank voor de prettige relatie gedurende het afgelopen jaar wensen wij u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Wishing you a Merry Christmas and a Prosperous New Year.

Aan het einde van het jaar danken wij u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

Zakelijke kerstkaarten

Verstuur je zakelijke kerstkaart en wens je collega’s en je klanten fijne feestdagen toe.

; ;