Koken - Voor kids

1 resultaten gevonden in Koken en Voor kids

Het leukste cadeau voor haar

Zoek je een leuk cadeau voor haar? Hallmark heeft de leukste geschenken om per post te verzenden. Je bestelt ze online en wij zorgen voor bezorging aan de deur van je moeder, dochter, vriendin, oma of nichtje. Leuk om de belangrijke vrouwen in jouw leven te bedanken, in het zonnetje te zetten, beterschap te wensen of gewoon zomaar te verrassen. Want welke vrouw vindt het nu niet leuk om een geschenk te krijgen? Met de cadeaus van Hallmark pak je echt uit. Natuurlijk stuur je er ook een leuke wenskaart bij voor een persoonlijke noot.

Verras vrouwen met een lief geschenk

Vrouwen verrassen wordt een peulenschil met het assortiment van Hallmark. Happy Socks zijn bijvoorbeeld een schot in de roos voor de altijd vrolijke dame, terwijl bloemen het goed doen om iemand op te fleuren. Met een fijne fles Champagne vier je feest met een feestvarken en we hebben een mooie wellnessvoucher in de collectie opgenomen voor de hard werkende vrouw die wel wat ontspanning kan gebruiken. Een kleinigheidje meesturen kan natuurlijk ook met een doosje chocola of een knuffel van Forever Friends.

Pak uit met een cadeau voor haar

Je geschenken worden bezorgd wanneer jij dat wil. Je kiest namelijk zelf de datum van verzending. Ideaal, want zo kun je toch nog heel attent zijn, ook al ben je zelf niet aanwezig bij die ene bijzondere gelegenheid. Bestellen is simpel: je selecteert je geschenk, kiest er een passende kaart bij en schrijft je persoonlijke boodschap. Voeg het adres toe en alles staat klaar voor verzending. Wil je meer mensen in je omgeving verrassen met een mooi gebaar? Bekijk dan onze uitgebreide collectie voor hem of voor baby’s.