Foto cadeaus - Voor hem

14 resultaten gevonden in Foto cadeaus en Voor hem

Een echte verrassing dankzij een gepersonaliseerd cadeau

Je kent het wel: je beste vriendin of buurman is jarig en je hebt geen idee wat je hem of haar moet geven. Je wil natuurlijk ook niet met een standaard cadeau zoals iedereen aankomen. Dan zijn de wenskaarten met gepersonaliseerde cadeaus van Hallmark een uitkomst! Een wenskaart met sleutelhanger of een baby body met eigen foto, een leuker cadeau kan de ontvanger zich niet wensen . Wat vooral leuk is, is dat de cadeaus echte bewaarexemplaren zijn. Die fles champagne met jullie foto zal dus over een jaar nog steeds bij je vriendin op de kast staan, wel leeg natuurlijk.

Maak je gepersonaliseerde cadeaus gemakkelijk online

In een paar eenvoudige stappen kun je het cadeau bij je wenskaart personaliseren. Als je keuze gemaakt is word je automatisch doorgestuurd naar een aparte pagina waar je de mogelijkheid hebt om een zelfgemaakte foto of een persoonlijke tekst toe te voegen. Dit is natuurlijk afhankelijk van welk cadeau je kiest. Wanneer je keuze bijvoorbeeld is gevallen op een body voor de nieuwe wereldburger heb je ook nog de mogelijkheid om één van de schattige afbeeldingen toe te voegen. Natuurlijk hoort bij zo’n cadeau ook een toepasselijke wenskaart waarin je een persoonlijke boodschap zet. Je gepersonaliseerde cadeau was nog nooit zo persoonlijk als bij Hallmark.

Kies en bestel een gepersonaliseerd cadeau

Hier vind je een grote collectie cadeaus die je allemaal kan personaliseren. Van een puzzel tot een telefoonhoesje, Hallmark heeft voor iedereen een persoonlijke attentie. Een wenskaart met een cadeau maakt het feestje in de brievenbus toch een stuk leuker. Kies daarom een leuke kaart en zoek er gepersonaliseerde cadeaus bij om de ontvanger echt te verrassen. Ben je niet zo creatief of hoef je een cadeau niet te voorzien van een persoonlijk tintje? Dan hebben we ook andere cadeaus zoals fleurige bloemen of heerlijke chocolade.