1. Home
  2. acties
  3. Tony's Chocolonely actievoorwaarden

Actievoorwaarden Tony’s Chocolonely Unlimiteds reep

Verras een examenkandidaat, jarige of een vriend(in) met een Tony’s cadeau en maak automatisch kans op 1 van de 10 e-vouchers om je eigen Tony’s Chocolonely Unlimiteds reep te maken. Kies zelf de kleur van de wikkel, tekst, smaak en toppings. Het is jouw feestje!

1. Aanbieder van de Tony's Chocolonely actie is Hallmark Cards Nederland B.V., gevestigd aan de Rietbaan 48, 2908 LP te Capelle aan den IJssel.

2. Elke deelnemer doet automatisch mee bij aankoop van een Tony’s Chocolonely cadeau in de periode van 10 t/m 16 mei 2021.

3. De cadeaus van Tony's Chocolonely die meedoen aan de actie zijn:

  1. Tony’s Regenboog proeverijtje
  2. Tony’s stapelblik 3 repen
  3. Tiny Tony’s Chocolonely Uitdeelbox 22 st.
  4. Tiny Tony’s Chocolonely Uitdeelbox 100 stuks
  5. Tony’s Chocolonely 3 Multipack
  6. Tony’s Chocolonely 6 Multipack

4. De te winnen prijs is 1 van de 10 E-vouchers om een Tony’s Chocolonely Unlimiteds reep (met gratis verzending) te bestellen op de website van Tony's Chocolonely.

5. Gewonnen? De 10 winnaars worden op 20 mei willekeurig gekozen en zullen per e-mail op de hoogte worden gebracht.

6. Deze actie is alleen geldig voor klanten met een account.

7. Deelname aan deze actie staat open voor eenieder die in Nederland en België woonachtig is en de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt. Personen jonger dan 18 jaar zijn uitgesloten van deelname.

8. Gebruik voor zakelijke, charitatieve of andere doeleinden anders dan gebruik als consument is niet toegestaan. De kortingscode is niet inwisselbaar voor geld of enigerlei andere vorm van compensatie.

9. Hallmark Cards Nederland B.V. behoudt zich te allen tijde het recht voor om een bestelling te weigeren of te annuleren, bijvoorbeeld in geval van het vermoeden van onregelmatigheden, misbruik, fraude en overtreding van bepalingen van deze voorwaarden.

10. Alle persoons- en andere gegevens die bij deelname ingevuld dienen te worden, dienen volledig en naar waarheid te worden ingevuld. De persoonsgegevens worden door Hallmark Cards Nederland B.V. verwerkt en gebruikt voor de afhandeling van de deelname aan de actie. Het e-mailadres van de deelnemer kan worden gebruikt om de deelnemer op de hoogte te houden van nieuwsberichten en aanbiedingen van Hallmark Cards Nederland B.V.. Hallmark Cards Nederland B.V. behoudt zich het recht voor om de kaarten die met de kortingscode zijn aangemaakt te gebruiken voor promotionele doeleinden.

11. Hallmark Cards Nederland B.V. is gerechtigd om de actie te allen tijde naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving tijdelijk of definitief te beëindigen, alsmede om de actie en de onderhavige actievoorwaarden te wijzigen, indien de omstandigheden haar daar aanleiding toe geven. Wij adviseren daarom deze actievoorwaarden regelmatig te bekijken.

12. Hallmark Cards Nederland B.V. wijst elke aansprakelijkheid jegens de deelnemer af, uit welken hoofde dan ook ontstaan, zulks mede ten behoeve van iedere derde die bij de onderhavige actie betrokken is. Hallmark Cards Nederland B.V. kan de ongestoorde werking van Hallmark.nl en de Hallmark-app niet garanderen. De deelnemer aanvaardt dat deelname aan onderhavige actie voor eigen risico is, en realiseert zich de risico’s die inherent zijn aan elke verbinding en overdracht via het internet, waaronder het risico op onderbrekingen en de risico’s op besmetting door eventuele virussen op het netwerk.

13. De relatie tussen Hallmark Cards Nederland B.V. en de deelnemer is onderworpen aan Nederlands recht, en eventuele geschillen vallen onder de bevoegdheid van de Rechtbank Rotterdam.

14. Op de actie is Nederlands recht van toepassing.