1. Home
  2. Uitnodiging
Bekijk alle uitnodigingen

Uitnodigingen

Nodig alle feestbeesten uit met de mooiste uitnodigingen en zorg dat iedereen weet dat jij een feestje geeft!

Bekijk alle uitnodigingen 

Korting vanaf 10 stuks Topkwaliteit Exclusieve collecties

Populaire momenten

Tip: deel zelf je uitnodigingen uit!

Je kunt jouw uitnodigingen ook als setje bestellen en thuis laten bezorgen. Dan kun je nog een extra persoonlijk tintje aan jouw uitnodigingen geven, door bijvoorbeeld een klein cadeautje toe te voegen of zelf nog iets bij te schrijven. Als je dan jouw uitnodigingen bij je vrienden aflevert, kan het feest al niet meer stuk!

Maak je uitnodigingen

Een goed feest begint met de uitnodiging!

Binnenkort iets te vieren? Nodig al je vrienden en familie in stijl uit met de leukste uitnodigingen. Hallmark heeft een uitgebreide collectie met uitnodigingen voor ieder moment. Van kinderfeestje tot en met een borrel of housewarming, bij Hallmark vind je altijd de perfecte uitnodiging voor een geslaagd feestje. In slechts enkele eenvoudige stappen kan je online een uitnodiging maken en vandaag nog naar je vrienden, familie en kennissen laten sturen. Kies uit de vrolijke designs of maak je kaart extra persoonlijk met je eigen naam of foto. Met zo’n vrolijke zelf ontworpen uitnodiging breng jij alvast iedereen in de feeststemming.

Personaliseer je uitnodigingen geheel naar wens

Je kunt nu al genieten van de voorpret van jouw feestje. Bekijk alle uitnodigingen en kies jouw favoriet. Je kunt kaarten ontwerpen voor elke gelegenheid. Wil je iemand voor een etentje uitnodigen? Word je binnenkort 30 en wil je dit vieren met een groot knalfeest? Zoek je een uitnodiging voor een stoer piratenfeest of voor een prinsessenparty? Ben je verhuisd en denk je aan een housewarming? Voor elk feest hebben wij een uitnodiging! Je kunt de kaarten helemaal naar eigen wens invullen. Zo kan je op de voorkant van jouw kaart je naam zetten of wordt de ster van je eigen uitnodiging en kies voor een fotokaart! Daarnaast kan je op de binnenkant of achterkant een persoonlijke tekst schrijven en deze nog leuk versieren met decoraties of foto’s. Zo ontwerp je zelf een unieke uitnodiging.

Uitnodigingen sturen: zo werkt het

Je kunt jouw uitnodigingskaarten meteen naar alle feestgangers sturen. Klik de adressen aan in je Hallmark-adresboek of upload je eigen Excel-adressenbestand. Leuk, makkelijk en snel! Maak je uitnodigingen nu en bepaal zelf wanneer de uitnodigingen verstuurd moeten worden. Liever zelf de uitnodigingen persoonlijk overhandigen? Verstuur een set met uitnodigingen naar je eigen adres met enveloppen en indien nodig postzegels. Hallmark is er voor ieder bijzonder moment, bekijk ook eens onze geboortekaartjes.

; ;