1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie verjaardag
 4. Oei, verjaardag uit het oog verloren! Hoe kun je dat rechtzetten?

Een verjaardag vergeten… het kan de allerbeste overkomen, maar je voelt je natuurlijk wel ontzettend schuldig. Je kunt zwijgen en doen alsof er niets gebeurd is, maar hiermee maak je het waarschijnlijk alleen maar ongemakkelijker. Laat blijken dat je het vervelend vindt dat je de jarige bent vergeten, en maak het weer helemaal goed. Iedereen heeft het druk en begrijpt dat van elkaar, dus het wordt je vast en zeker vergeven. Beter laat dan nooit, toch?!

Stuur een te laat kaartje en een XL cijferballon

Je excuses maken hoeft helemaal niet zo lastig te zijn. Stuur een te laat verjaardag kaart. Kies voor een te laat verjaardag vrouw kaart of een te laat verjaardag man kaart, en schrijf er een grappige quote op. Daarnaast kun je ook een extra grote XL cijferballon versturen in de leeftijd van de jarige. De jarige weet dan dat je het vervelend vindt dat je hem of haar vergeten bent, maar je maakt het op deze manier niet te zwaar. Je brengt de ontvanger alsnog aan het lachen. Wedden dat de jarige je het meteen vergeeft?

Regel een leuke activiteit voor de jarige

Wanneer je een belangrijke verjaardag vergeten bent zoals die van je partner, broer of je beste vriend(in) mag je best wat meer uitpakken. Verzin een activiteit om samen te doen en kijk goed naar wat hij of zij leuk vindt. Een activiteit organiseren zorgt er meteen voor dat je tijd voor elkaar vrij maakt, en dat is ook heel wat waard!

We hebben wat ideeën voor je op een rijtje gezet. Sommige activiteiten kun je natuurlijk ook perfect thuis organiseren!

Activiteiten verjaardag vergeten vrouw:

 • Een wijnproeverij
 • Een high tea
 • Shoppen in een leuke stad
 • Een dagje wellness
 • Uiteten

Activiteiten verjaardag vergeten man:

 • Een bierproeverij
 • Karten
 • Bowlen
 • Lasergamen
 • Naar de bioscoop

Iets lekkers bakken voor de jarige

Bij een verjaardag hoort taart! Je hebt de taart helemaal gemist dus dat moet ingehaald worden. Of je nu een appeltaart bakt, een overheerlijke cake of een andere specialiteit, je maakt het gegarandeerd goed! Je kunt de taart nog persoonlijker maken door er met een eetbare stift ‘SORRY’ op te schrijven. Als je zelf eigenlijk niets kan bakken zonder het aan te laten branden, kun je beter wat lekkers halen bij de bakker. Je moet uiteraard wel rekening houden met wat de jarige lekker vindt.

Tip: Houd ook rekening met allergieën. Het zou lullig zijn als je de vergeten verjaardag goed wilt maken, en je uiteindelijk bij de huisarts belandt met de jarige.

Verras de jarige met een cadeaubon

Als je de verjaardag vergeten bent, ben je waarschijnlijk ook een cadeautje vergeten. Een cadeaubon is dan de perfecte, snelle oplossing. Geld of een cadeaubon klinken misschien een beetje suf, maar je maakt de jarige hier vast ontzettend blij mee. Heeft hij of zij misschien een favoriet restaurant? Of wat dacht je van een kleding cadeaubon, een bioscoopbon, een kaartje voor de dierentuin, of een tegoedbon voor een weekendje weg?

Regel een supriseparty voor de jarige

Een supriseparty hoeft echt niet meteen met een grote groep mensen te zijn. Het is juist leuk dat jij de suprise party speciaal voor de jarige organiseert en hier samen van geniet. Bel hem of haar op, bied je excuses aan en vraag of de jarige jouw kant op komt. Versier de woonkamer en haal lekkere dingen in huis. Wanneer hij of zij bij je aanbelt en de verrassing ziet, is vast alles weer goed!

Met bovenstaande tips zorg je ervoor dat je de jarige alsnog een speciaal gevoel geeft! Om ervoor te zorgen dat je volgend jaar niet weer die belangrijke verjaardag te laat doorhebt, kun je de kalender in je Hallmark account invullen. Wij herinneren je er dan op tijd aan om een kaartje te sturen! Zo ben je nooit meer een dag te laat en kun je iedereen op tijd feliciteren.

Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten te laat

MAGAZINE Verjaardag vergeten 


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;