1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie verjaardag
 4. Hoera 50 jaar! Hoe viert men dat op een unieke wijze?

Wauw, 50 jaar! Dat is een prachtige leeftijd die goed gevierd moet worden. Het is belangrijk om te doen wat jij wilt. Geen verplichtingen en feestjes waar je geen zin in hebt dus! Er zijn verschillende manieren om je 50 jaar verjaardag te vieren. Misschien vind je het juist wel leuk om een groot knalfeest te geven. Weet jij nog even niet hoe jij je 50e verjaardag gaat vieren? Wij helpen je graag met onderstaande tips en ideeën!

Leuke ideeën om je 50e verjaardag te vieren

Gefeliciteerd, je bent een halve eeuw oud! Heftig? Welnee! Het is een bijzondere leeftijd die een goed feestje verdient! Of je dit nu heel spectaculair viert of met een leuke activiteit, doe wat jou gelukkig maakt.

 1. Organiseer een groot 50 jaar feest
  Wanneer je Abraham of Sarah bent geworden mag je best wat groter uitpakken met het vieren van een feest. Je hoeft echt niet zo selectief te zijn in wie je uitnodigt. Stuur dit keer iedereen een uitnodiging die je erbij wilt hebben. Er zijn verschillende manieren om een feest te vieren. Je kan bijvoorbeeld een tuinfeest organiseren waarbij je de barbeque aansteekt, of je kunt een zaaltje of strandtent afhuren zodat je meer ruimte hebt om iedereen uit te nodigen. Ben jij nog aan het nadenken hoe je je feestje gaat vieren? Ga voor een themafeest! Zoals bij meerdere leeftijden, heeft ook 50 jaar een eigen kleur: goud! Vier je feest helemaal in het goud. Vraag of je gasten zich kleden in deze kleur en decoreer de boel met gouden ballonnen, slingers en andere gouden versieringen.
 2. Vink iets af van je bucketlist
  Op deze leeftijd heb je al heel veel mooie dingen gedaan en meegemaakt. Waarschijnlijk heb je door de jaren heen ook je bucketlist aangevuld met dingen die je ooit nog zou willen doen. Je 50ste verjaardag is het perfecte moment om één ding (of meerdere) van je bucketlist te kiezen en waar te maken. Dus als jij al een paar jaar parachute wil springen, wil rijden in je droomauto of de waddeneilanden wil bezoeken, dan is dit het uitgelezen moment.
 3. Vier je verjaardag op een boot
  Geen zin om een feestje te vieren in de achtertuin of in een zaaltje? Neem het gezelschap mee op een boot! Wat voor boot je huurt is helemaal afhankelijk van het aantal mensen dat je meeneemt en het budget dat je hebt. Denk aan een grote partyboot, een rondvaartboot of een luxe sloep met muziek, hapjes en drankjes aan boord.
 4. Vier je verjaardag tijdens een origineel weekendje weg
  Als jij geen zin hebt om een feestje te vieren, moet je dit vooral niet doen. Het is geen verplichting en het is jouw verjaardag! Ga samen met je parnter, gezin of vrienden een weekend weg. 50 jaar is niet zomaar een leeftijd, dus kies voor iets origineels. Logeer in een boomhut, kerktoren, kasteel, een wijnvat of een oud-gevangenis. Zo’n origineel weekendje zal je niet snel vergeten!
 5. Maak een droomreis met je verjaardag
  Heb je er altijd al van gedroomd om te relaxen op de mooie stranden van Curacao, om in een winterhuisje te vertoeven bij het noorderlicht, of om een stedentrip door Tokyo te maken? Go for it! Je weet dat je 50e verjaardag eraan zit te komen, dus begin op tijd met sparen. Je kunt dan echt de verjaardag van je dromen vieren!

Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten 50 jaar

50e verjaardag

Verras de jarige met een leuke verrassing 50 jaar

Staat er geen feestje of activiteit op de planning van de jarige? Dan is het aan jou om de jarige te verrassen! Naast een persoonlijk kaartje en een XL cijferballon met het getal 50, hebben wij leuke ideeën voor iemand die 50 wordt voor je verzameld.

Verjaardag 50 vrouw

Ken jij iemand die Sarah is geworden? Dat moet gevierd worden! Als je nog op zoek bent naar iets tofs om te regelen, kun je vast wel iets met met deze 50 jaar sarah ideeën.

Leuke ideeën verjaardag 50 jaar vrouw:
 • Regel een dagje wellness.
 • Geniet met elkaar van een lunch of etentje.
 • Organiseer een workshop met vriendinnen (bijvoorbeeld schilderen, dansen of koken).
 • Regel kaartjes voor een avondje theater.
 • Maak een culinaire fietstocht met elkaar.

Verjaardag 50 man

Zet Abraham in het zonnetje! Wij hebben wat 50 jaar abraham ideeën voor je op een rijtje gezet waar je hem gegarandeerd mee kan verrassen.

Leuke ideeën verjaardag 50 jaar man:
 • Regel een BBQ workshop met de mannen.
 • Neem Abraham mee naar een cabaretvoorstelling.
 • Geniet met de mannen van een bierproeverij (en regel vervoer).
 • Verras de jarige met kaartjes voor een (speciale) sportwedstrijd.
 • Maak een culinaire fietstocht met elkaar.

Wij hopen dat je door het lezen van deze blog genoeg inspiratie hebt gekregen om een onvergetelijke 50e verjaardag te vieren. Deze dag is helemaal van jou, dus vier het precies zoals jij dat wil. Cheers to you!

Bekijk ons aanbod verjaardagscadeaus

50e verjaardag

 

Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;