Hoera 25 jaar! Je bent nu een kwart eeuw oud. Alleen dat is al een goede reden om je verjaardag goed te vieren. Als je 25 jaar oud bent, ben je lekker jong en volwassen tegelijkertijd. Eigenlijk dus de perfecte leeftijd als je het ons vraagt. Hoe kun je het beste je 25e verjaardag vieren? Wij hebben leuke ideeën om van je 25e verjaardag een onvergetelijke dag te maken!

25 jaar verjaardag ideeën

Je 25 verjaardag mag best een beetje in stijl gevierd worden. Als jij één van onderstaande ideeën kiest, weten wij zeker dat je weer naar je verjaardag uitkijkt zoals je dat vroeger ook deed!

 1. Organiseer een themafeest voor je verjaardag

  25 jaar is speciaal! Niet alleen met een verjaardag maar ook voor getrouwde stellen of een 25-jarig jubileum op het werk. Gebeurtenissen met dit getal hebben ook een kleur: zilver! Hoe leuk is het om een themafeest te organiseren in deze kleur? Wist je dat wij ook XL cijferballonnen hebben met het getal 25? Deze grote heliumballonnen maken de aankleding van het themafeest helemaal compleet. 

  Je kunt ook terug in de tijd en je geboortejaar gebruiken als themafeest. Even helemaal back tot he 90’s dus! 90’s muziek, hapjes en drankjes die populair waren dit jaar. Vergeet ook de hemd-over-lange-mouwen-shirt-trend niet.
 2. Herinneringen ophalen met je vrienden

  Wanneer je 25 jaar oud bent, heb je een vaste vriendenkring opgebouwd. Je bent er door de jaren heen, achter gekomen aan welke vrienden je echt iets hebt. Zijn jullie al jaren lang vrienden met elkaar? Dan kennen jullie elkaar door en door. Ga met elkaar naar jullie favoriete discotheek waar jullie als 18e jarige niet weg te slaan waren. Waarschijnlijk komen de mooiste herinneringen naar boven!
 3. Shake it baby: vier het met een cocktailworkshop

  Gek op een Pornstar Martini of een overheerlijke Cosmopolitan? Doe een cocktailworkshop met elkaar. Natuurlijk heb je als 25-jarige aardig wat verantwoordelijkheden maar een avondje cocktails shaken en drinken moet kunnen op je 25e verjaardag hoor!
 4. Organiseer een quiz met je verjaardag

  Yes, ook hierbij is je geboortejaar een heel toepasselijk onderwerp. Bedenk vragen die te maken hebben met het jaar waarin je geboren bent. Welke artiest is in dit jaar doorgebroken? Welke opvallende modetrend zagen we in dit jaar? Zorg wel even voor een mooie prijs, want anders doet niemand echt zijn best. Tja, in die tijd leven we nu eenmaal.
 5. Regel een foodtruck festival in je eigen tuin

  Ben jij een echte festival lover? Creëer er dan één in je eigen (voor)tuin! Dit kun je namelijk makkelijker dan je in eerste instantie denkt. Zorg dat je minimaal drie kraampjes maakt. Dit kan natuurlijk ook gewoon met een oude tuintafel. Maak van één kraam de drankkraam. Het is handig als je hier een koelbox hebt staan. Nog meer voorbeelden van kraampjes zijn: een popcornkraam, een stroopwafelkraam, een salade bar of een kraampje met warme soep. Trommel een paar vrienden, je broer of je buurvrouw op om te helpen achter één van de kramen, en het foodtruck festival kan beginnen.

Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten 25 jaar

MAGAZINE 25 jaar

Verras haar: 25 jaar verjaardag vrouw

Bijna alle vrouwen houden ervan om verrast te worden. Ben jij in dit geval niet de jarige maar wordt iemand om je heen binnenkort 25 jaar? Dan is het aan jou om haar te verrassen. Er zijn typische vrouwendingen die je kunt gaan doen.

Leuke verjaardag 25 jaar vrouw verrassingen zijn:

 1. Laat jullie verwennen tijdens een dagje spa
 2. Organiseer een beauty workshop
 3. Reserveer een high-tea met de vriendinnen
 4. Ga lekker uiteten met vriendinnen
 5. Huur een boot en regel hapjes

Verras hem: 25 jaar verjaardag man

Dat een verjaardag man 25 jaar grappig gevierd kan worden, is één ding dat zeker is! Mannen houden nu eenmaal wel van een flinke dosis humor. Vooral mannen onder elkaar kunnen er één groot feest van maken.

Leuke verjaardag 25 jaar man verrassingen zijn:

 1. Maak met de mannen een tochtje op de bierfiets
 2. Leg een parcours af op een wipe-out baan
 3. Maak met elkaar een solex tour
 4. Regel een bierproeverij met de mannen (en zorg voor vervoer)
 5. Trakteer de jarige op een kroegentocht (en zorg ook hier voor vervoer)

Of jij nu zelf je 25e verjaardag viert of iemand verrast die 25 jaar wordt, het is een bijzondere leeftijd, dus reden voor een feestje! Je bent jong en volwassen tegelijkertijd en juist daarom kun je het helemaal vieren zoals jij dat wilt. Maak er hoe dan ook een mooie 25e verjaardag van!

Bekijk ons aanbod verjaardagskaarten

MAGAZINE 25 jaar

 

Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;