1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie kerst
 4. Top 10 van de Kerstkaarten voor het jaar 2021

Top 10 kerstkaarten 2021

De leukste en meest populaire kerstkaarten op een rij voor 2021! Weet jij nog niet welke kerstkaarten je gaat sturen dit jaar en ben je op zoek naar inspiratie? Wij delen graag onze top 10 kerstkaarten van 2021 met je, zodat ook jij de perfecte kerstkaart vindt om te sturen naar al jouw dierbaren!

 

 

 • 1Traditionele kerstkaarten

De traditionele kerstkaart blijft ieder jaar met stip bovenaan de top 10 van kerstkaarten staan. Bekende tafereeltjes van kerstbomen, besneeuwde huisjes, de kerstman zelf of mooie kerstdecoratie met een lieve kerstwens zijn jaar in jaar uit ontzettend populair en vallen in de smaak bij elke doelgroep. Ook geschikt als zakelijke kerstkaarten, hiermee zit je altijd goed!

 

 

 • 2Hippe kerstkaarten

Hippe kerstkaarten met felle kleuren of rake teksten zijn erg in trek. Deze stuur je naar de jongere generatie of naar je beste vrienden en vriendinnen. Zo wens je fijne feestdagen op originele en eigenzinnige wijze.

 

 

 • 3Grappige kerstkaarten

Kerstkaarten voorzien van grapjes in beeld en tekst toveren een lach op het gezicht van de ontvanger. Een geintje met kerst is wel zo leuk en zorgt voor de juiste kerstsfeer. Om alvast in de stemming te komen voor het kerstdiner bijvoorbeeld.

 

 

 • 4Foto kerstkaarten

Een mooie foto op de kerstkaart maakt jouw kaart extra persoonlijk. Een leuke van het gezin op vakantie bijvoorbeeld of een mooie foto die je zelf hebt gemaakt van een besneeuwd landschap zijn de perfecte beelden voor een sfeervolle foto kerstkaart.

 

 

 • 5Kerstkaarten voor kinderen

Ook kinderen sturen graag kerstkaarten. Laat ze ze uitdelen in de klas of laat ze online een mooie kerstkaart naar keuze decoreren met foto’s of leuke decoraties en een lieve tekst. Ook handig wanneer je zelf geen tijd hebt om kaartjes te sturen! Kinderen vinden dit een superleuk klusje!

 

 

 • 6Kerstkaart uitnodigingen

Maak van je kerstkaart gelijk een uitnodiging en vermeld plaats, datum en tijdstip waarop de gasten verwacht worden. Licht een tipje van de sluier op in je kerstkaart door alvast het dessert te verklappen of geef een spannende hint.

 

 

 • 7Kerstkaarten met dieren

Zo’n schattig hondje of poesje met kerstmuts op doet het altijd goed. Funny dieren horen bij kerst en worden altijd goed ontvangen. Ook leuk: maak een fotokaart met jouw eigen huisdier in foute kerst outfit. Moet je beestje wel willen meewerken, natuurlijk!

 

 

 • 8Kerstkaarten Anton Pieck

De kerstkaarten met tekeningen van Anton Pieck hebben iets magisch. Ze nemen je even mee in een sprookjeswereld waarin alles vredig en mooi is. Duik in die wereld en schrijf een kerstkaart van Anton Pieck vol mooie woorden voor wie je lief is.

 

 

 • 9Kerstkaarten Marjolein Bastin

De bekende tekeningen van Marjolein Bastin sieren vele kerstkaarten. Prachtig om neer te zetten en je ontdekt steeds weer iets nieuws in de mooie afbeeldingen. Zo wens je iemand fijne feestdagen op warme wijze.

 

 

 • 10Kerstkaarten Matia Studio

De trendy tekeningen van het hippe Matia Studio zijn perfect voor de feestdagen. Speciaal voor Hallmark heeft ze een compleet nieuwe collectie kaarten ontworpen, die een feestje is om te sturen en te krijgen!

Weet jij al wie je kerstkaarten gaat sturen en zo ja, weet je al welke kerstkaarten? Begin op tijd met schrijven en plan ze in, zo weet je zeker dat ze op tijd aankomen. Ook leuk: stuur begin december al jouw kerstkaarten en wens een fijne decembermaand. Opvallend en net weer even anders dan een kaartje rond het eind van december. Succes!

Kerst cadeautips

Welke kerstkaart ga jij binnenkort sturen?

; ;