1. Home
 2. Magazine
 3. Magazine categorie kerst
 4. Plezantste films om te bekijken tijdens Kerstmis

Leukste films om te kijken met kerst

De kerstboom is opgetuigd, de kaarsjes staan aan en de warme chocomel met slagroom staat klaar. Daar hoort een kerstfilm bij! Wanneer je ziet welke kerst films Netflix, Videoland en Disney+ allemaal aanbieden zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Ben jij altijd de halve avond kwijt aan het uitzoeken van een film? Wij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste. Kruip lekker onder een kleedje op de bank en geniet van die heerlijke, sfeervolle kerstfilms.

Kerstfilms voor een avondje me-time

Wie zegt dat kerst films kijken iets is dat je samen moet doen? Tussen al die kerstdrukte door is het eigenlijk juist heel fijn om even een momentje voor jezelf te hebben en te kijken wat jij leuk vindt. Nog een bijkomend voordeel van een Netlix film kerst avondje in je eentje, is dat je die bak popcorn helemaal voor jezelf hebt!

 1. Holiday in the Wild
 2. The Knight Before Christmas
 3. The Holiday Calender

 

Zet je opa en oma in het zonnetje op Grootouderdag

 

Kerstfilms voor jou en je lover

Wanneer het zo’n saaie, koude zondag is en jullie liever niet de deur uit willen gaan is een kerst film kijken sowieso een goed plan. Daarnaast is dit ook super leuk om te doen samen met je nieuwe date. Je komt er dan waarschijnlijk gelijk achter hoe hij of zij het liefst kerst viert. Twee vliegen in één klap dus. Wanneer je samen een kerstfilm gaat kijken moet je toch altijd een beetje rekening houden met elkaar. Een film met humor is altijd een goed idee! Daar worden jullie ook nog eens allebei vrolijk van. Bye saaie zondag!

 1. Daddy’s Home 2
 2. Operation Chistmas Drop
 3. Office Christmas Party

 

Bekijk ons aanbod kerst cadeaus

Kerstfilms voor een echte girls night

Tijd voor een avondje met vriendinnen! Maak lekkere hapjes, schenk een wijntje in en jullie kerst film Netflix avondje begint al goed. Hoe fijn is het om samen met vriendinnen te huilen van het lachen of helemaal weg te zwijmelen bij een romantische kerstfilm? En waarom doen jullie ook niet gelijk een lekker maskertje op? Dan is de avond helemaal compleet! Misschien krijgen jullie na het zien van die heerlijke kerst films wel inspiratie om gezellig met elkaar naar zo’n fantastisch kerstdorpje te gaan! Oops, brengen we je al op ideeën?

 1. A Bad Moms Christmas
 2. The Pincess Switch (deel 1,2 en 3. Yes, dat wordt een filmmarathon)
 3. Godmothered by Disney

 

Kerstfilms voor het hele gezin

Met de kerstvakantie in aantocht is het zeker een goed idee om alvast wat leuke kerstfilms op je kijklijst te zetten. Zo kunnen jullie na een ijskoud rondje schaatsen meteen op de bank ploffen en opwarmen bij de houtkachel met een gezellige kerst film. Stiekem vinden we het zelf ook fantastisch om naar die magische kinderfilms te kijken. Maar wat is een leuke kerstfilm om met je kinderen te kijken? Is er een toffe Disney kerst film? Wat is de familie kerst film die je met elkaar gezien móét hebben? Wij geven natuurlijk graag antwoord op al je vragen zodat jullie gegarandeerd een fijn momentje hebben met elkaar! Dat is tenslotte waar het allemaal om draait.

 1. The Christmas Chronicles (deel 1 en 2)
 2. De familie Claus (deel 1, 2 en 3)
 3. Frozen by Disney (deel 1 en 2)

 

Old school kerstfilms op tv

Welke films met kerst op tv te zien zijn is eigenlijk al wel een beetje in te vullen. Ieder jaar zien we dezelfde klassiekers weer voorbij komen op tv. Wij vinden dat helemaal niet erg, want het zijn altijd weer heerlijke kerstklassiekers die hoe dan ook in de smaak vallen. Meestal krijg je bij het kijken van die echte gouwe ouwe films meteen het ultieme kerstgevoel en daar doen we het voor, toch?!

 1. Home Alone (deel 1,2,3,4 en 5)
 2. Love Actually
 3. The Holiday

 

Bekijk ons aanbod kerst cadeaus

Wat is Grootouderdag

 

Of je nu alleen, samen, met je vriendinnen of met de hele happy family kerst films gaat kijken, voor iedere setting is er wel wat leuks te zien. Er komen vast en zeker nog hele leuke nieuwe kerstfilms aan op Netflix, Videoland en Disney+. Je hebt nu in ieder geval genoeg inspiratie om vast een beetje op te warmen in de weken naar kerst toe. Enjoy!


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;