1. Home
  2. Magazine
  3. Magazine categorie kerst
  4. Inspiratie voor de plezantste kerstgeschenken

Inspiratie voor de leukste kerstcadeaus!

Kerstcadeau inspiratie is vaak meer dan welkom rond de feestdagen, want het vinden van het perfecte kerstcadeau is soms best een uitdaging. We helpen je graag op weg en delen de leukste tips voor originele kerstcadeaus waarmee je iemand écht verrast.

Overheerlijke kerstcadeaus

Chocolade, feestelijke dranken of lekkere thee doen het goed onder de boom. Luxe kerst chocolade van echte chocolatiers zijn altijd leuk om te geven en te krijgen! Chocolade is een typisch kerstcadeau waarmee je iemand verrast en compleet in de watten legt. Want zeg nou zelf, zo’n mooie doos vol pralines of andere lekkere chocolade koop je niet zo snel voor jezelf. Wat dacht je bijvoorbeeld van de losse chocoladerepen van Tony Chocolonely? Of chocolade in de vorm van kerstfiguurtjes?

Hetzelfde geldt voor feestelijke dranken. Dit zijn leuke kerstcadeaus waarmee de ontvanger de kerstdagen kan vieren en delen. Je kunt denken aan wijn, champagne of speciaalbiertjes. Hallmark is er voor iedereen en daarom hebben we ook een brede selectie alcoholvrije dranken die je cadeau kunt doen. Zo is er voor de echte theeleut thee met een speciale boodschap en vind je sprankelende dranken zonder kans op een kater!

Inspiratie kerstcadeaus

 

Typische kerstbloemen

Misschien denk je er niet meteen aan, maar bloemen horen ook zeker thuis in het rijtje met kerstmis cadeau ideeën. De Amaryllis is een bloem die typerend is voor de kerst. Als je een Amaryllis ziet denk je meteen aan die gezellige winterperiode en daarom is het een perfect kerstcadeau! Naast een boeket met bloemen is ook de mistlebunch een origineel kerstcadeau. Dit is een hangend kerststukje dat met touw aan elkaar is gebonden. Daar krijg je meteen een kerstfeeling van, toch?!

Bekijk ons aanbod kerst cadeaus

Vrolijke kerstcadeaus

Het is altijd leuk om een vrolijk kerstcadeau te sturen. Kerstcadeaus ideeën in dit vrolijke thema kunnen gaan van gekke kerstsokken en een vrolijke wintermuts tot een grote kerstballon die bij het openen van de doos de kamer in zweeft! Maak kerst nog feestelijker met dit soort cadeaus en deel jouw vrolijke kerst vibes met een ander. Wanneer iemand een minder fijne tijd achter de rug heeft kan diegene ook wel een vrolijk kerstcadeautje gebruiken. Onze ‘lucky to go’ is een klein geluks klavertje vier die je overal mee naartoe kunt nemen. Dit is een origineel kerstcadeau die steun geeft en iemand altijd en overal een beetje geluk wenst.

Beauty & lifestyle kerstcadeaus

De hectiek van de feestdagen vraagt om wat extra me-time. Wij hebben wat beauty kerst cadeau ideeën voor je! Verzorgingsproducten zijn het ultieme kerstgeschenk om iemand mee te verrassen. Geef een verwenpakket waarmee je een eigen mini-spa creëert of verras je dierbaren met lifestyle items zoals geurstokjes of geurkaarsen om het huis in winterse geuren te hullen voor het ultieme kerstgevoel. Shop verzorgingsproducten en lifestyle items van mooie merken zoals Rituals of denk aan JANZEN autoparfum voor heren.

Wat is echt belangrijk?

Natuurlijk zijn kerstcadeaus heel leuk maar het allerbelangrijkst tijdens deze dagen is dat je aan een ander denkt en dat laat weten. Ook al is het iemand die je niet vaak ziet of spreekt, met een lief kaartje door de bus bezorg je iemand een speciaal gevoel. Het is een kleine moeite, maar het maakt vaak meer indruk dan je denkt. Vergeet dus ook de mensen niet die misschien wel eenzaam zijn en verras hen met een kaartje.

Bekijk ons aanbod kerst cadeaus

Inspiratie kerstcadeaus

 

Persoonlijke kerstkaart meesturen

Wanneer je een cadeau stuurt, is het extra persoonlijk om er ook een kaartje bij te sturen. Maak bijvoorbeeld een unieke fotokerstkaart met daarop de bijzondere momenten van het afgelopen jaar of versier een fotokaart met grappige decoraties. Tip: kinderen vinden het ook heel gezellig om te helpen bij het maken van een vrolijke kaart.

Kerstverrassing per post

Niet iedereen heeft dagelijks de pakketbezorger aan de deur staan, en het is meestal een feestje wanneer hij aanbelt. Een cadeautje per post is een echte verrassing omdat het onverwachts komt. Wanneer je via Hallmark een cadeautje stuurt, wordt het cadeau altijd feestelijk verpakt, zodat het ook echt een cadeautje is wanneer de ontvanger de doos opent. Groot of klein: het maakt niet uit hoe je verrast, want het plezier en de spanning van het openmaken zorgt al voor een spektakel!

Combineer momenten

Het is een feestje om verzendmomenten met elkaar te combineren. Is iemand jarig in december? Verras hem of haar dan met een cadeautje en een kerstkaart met daarin een verjaardagswens. Heeft iemand net de sleutel gekregen van een nieuw huis? Verstuur dan bijvoorbeeld een ornament van Vondels en kies er een kaart bij voor een nieuwe woning, waarin je een kerstwens en gelukswens combineert. De ontvanger vindt het niet alleen bijzonder dat je stilstaat bij de feestdagen, maar ook dat je aan zijn of haar persoonlijke situatie denkt.

Welk kerstcadeau geef jij?

Weet jij al wat je aan wie geeft deze kerst? Wordt het een grootse verrassing of iets kleins door de brievenbus? We hopen dat we je goede kerst ideeën hebben gegeven in deze blog. Het is allemaal even leuk om te geven, want het gaat er uiteindelijk om dat je aan een ander denkt met de feestdagen. Weet jij al wie je verrast? Bekijk al onze kerstcadeaus en plan jouw verzendmoment in. Alvast fijne feestdagen!


Welke kaart ga jij binnenkort sturen?

; ;