Voorjaarsbloemen: dit zijn de trends

De lente is hét moment bij uitstek om iemand te verrassen met een bos prachtige bloeiers. Net als in de interieur- en modewereld, veranderen ook de trends op het gebied van bloemen regelmatig. We stellen de nieuwkomers graag aan je voor!

Voorjaarsbloemen

 

Plukboeket 2.0

Veldboeketten of plukboeketten zijn altijd een hit om te geven of te sturen. Misschien vraag je je af: wat is een plukboeket of veldboeket eigenlijk? Deze boeketten bestaan uit allerlei verschillende bloemen, wild door elkaar. Dus eigenlijk alsof ze geplukt zijn in het veld. Uiteraard zijn de meeste veldboeketten nauwkeurig samengesteld, zodat de bloemen in het boeket mooi tot hun recht komen. Het leuke van een plukboeket is dat het boeket er elke dag weer anders uitziet. De diverse bloemen komen namelijk allemaal op hun eigen moment tot bloei. Ook fijn: wanneer een bloem is uitgebloeid, maar de rest van de bloemen en takken er nog mooi uitzien, herschik je het boeket gewoon op jouw manier en ziet het er weer fris uit. De voorjaarstrends die we zien op het gebied van plukboeketten zijn bonte, gemixte kleuren, met geel en blauw als opvallende hoofdrolspelers. Wie wordt daar nu niet vrolijk van?!

In de spotlight

Het gaat niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Bij deze gedachte past de trend waarbij één bloem centraal staat. Een vaas met dunne hals is de perfecte vaas voor een enkele bloem. Of je nu groot of klein behuisd bent, een enkele bloem in de spotlight zetten kan altijd! Het leuke aan deze trend is ook dat hij bij ieder budget past, want je hoeft niet direct een heel boeket aan te schaffen. Een kleinere vaas is vaak leuk geprijsd, dus dit maakt het een prachtig gebaar, tegen een vriendelijke prijs. Extra leuk wanneer je het vaasje met bloem op een houten standaard kunt plaatsen, met persoonlijke kaart ernaast. Zo maak je er een extra bijzonder cadeautje van.

Kleine vaasjes

Niet één groot boeket in één vaas, maar meerdere vaasjes met bloemcomposities die samen één geheel vormen. Zo krijgt de vaas nu ook een keer de aandacht, want je kunt freestylen en vaasjes in diverse kleuren en stijlen mixen, of juist voor harmonie gaan en dezelfde vaasjes in diverse hoogtes kiezen. Tip: Wanneer je een groter boeket stuurt naar iemand die van deze trend houdt, kan hij of zij het boeket zelf onderverdelen en stylen in diverse vaasjes. Leuk DIY project!

Bollen per post

Geef een doe-momentje cadeau met bloembollen per post. Perfect voor de tuin of het balkon en dit cadeau zorgt voor eindeloos plezier. Het spannende proces van bollen die veranderen in bloemen is voor jong en oud leuk om mee te maken, dus ook leuk als verjaardagscadeautje voor kinderen of opa’s en oma’s.

Voorjaarsbloemen

 

De kamerplant

Wat is een thuis zonder een kamerplant? Hét perfecte cadeau voor wie de sleutel krijgt van een nieuw huis, net verbouwd heeft of terug is gekomen van een lange reis. De kamerplant heeft licht, lucht en water nodig, maar verder heb je er weinig omkijken naar. Het is dan ook het ideale cadeau voor wie geen groene vingers heeft. Daarnaast leukt de kamerplant de achtergrond op van je zoom meetings, dus stuur ook eens een kamerplant naar die lieve collega met die saaie achtergrond!

Los met bloemen in de lente

De lente is het seizoen van de sfeervolle bloemen. Stuur ze naar je familie en vrienden om ze dat fijne voorjaarsgevoel te bezorgen. Met bloemen kun je feliciteren, bedanken, meeleven en motiveren, dus er is altijd een moment te bedenken waarop je kunt verrassen met een mooie bos. Heb je het Hallmark bloemenassortiment met onze voorjaarstrends al gezien? Wanneer je een bos via Hallmark verstuurt, krijg je het kaartje naar keuze van ons. Zo maak je er een extra persoonlijk gebaar van, dat met liefde in ontvangst zal worden genomen!


Wie bezorg jij binnenkort een vers voorjaarsboeket?

; ;