Werken / Pensioen kaarten - Pensioen kaarten

Een collega op pensioen? Of een vriend of een familielid gestopt met werken? Dat verdient een gepersonaliseerde Hallmark-kaart! Bij Hallmark kun je een unieke pensioen kaart online maken en per post versturen.

Filter op categorie

Kaarten per pagina:

Meer nog, als je jouw wenskaart vandaag voor 21.00 uur maakt, dan wordt ze morgen al bezorgd bij je gepensioneerde ontvanger(s). Ontdek de uitgebreide collectie Pensioen kaarten!

Maak en verstuur je wenskaart in slechts enkele stappen.

Hoe kun je een pensioen kaart online maken en versturen? Kies je favoriete pensioen kaart, schrijf een persoonlijke tekst en versier je kaart met Hallmark-decoraties. Vervolgens kun je jouw kaart adresseren door een adres in te vullen of te selecteren uit je adresboek. Wij versturen je pensioen kaart in een linnen-look enveloppe naar je gepensioneerde ontvanger. Ben je bang om deze belangrijke mijlpaal te vergeten? Zet je pensioen wenskaart nu reeds klaar voor verzending bij Hallmark. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is een latere verzenddatum selecteren; wij versturen je kaart op de juiste dag. Handig toch?

Een belangrijke mijlpaal verdient een grote kaart!

Wil je iemand op een originele manier feliciteren? Dan kun je ook een mooie fotowenskaart maken. Omdat het bereiken van de pensioenleeftijd een belangrijke mijlpaal is, kun je jouw zelfgemaakte wenskaart ook in XL-formaat sturen. Op die manier zorg jij voor memorabele post in de brievenbus! Alle wenskaarten die je online maakt zijn van de gekende Hallmark-kwaliteit. Ben je specifiek op zoek naar een wenskaart voor een afscheid , jubileum of eerder een bedankkaart om iemand te bedanken voor zijn of haar inzet? Bij Hallmark vind je voor iedere gelegenheid de juiste kaart!