Verjaardag vrouw - Marjolein Bastin

Marjolein Bastin-verjaardagskaarten voor vrouwen maak en verstuur je via Hallmark.be.

Filter op categorie
verjaardagskaart vrouw - paarse-bloemen-met-vlinder
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

verjaardagskaart vrouw - opschoonactie-kaart-marjolein-bastin-fijne-verjaardag
Bekijk kaart
2,90
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

Laat weten dat je aan iemand denkt!


Kaarten per pagina:

De exclusieve verjaardagskaarten met de mooiste natuurtekeningen van Marjolein Bastin die we uit de Libelle kennen zijn erg geliefd. Marjolein Bastin zorgt er met haar verjaardagskaarten voor dat iedere jarige vrouw zich nog specialer voelt op haar verjaardag! Je verjaardagskaart voor 21.00 uur verstuurd = morgen bezorgd.

Maak je Marjolein Bastin-verjaardagskaart in vier stappen

De beroemde tekenares, die onder andere publiceert in de Libelle, heeft speciaal wenskaarten ontworpen voor Hallmark. Je herkent de verjaardagskaarten van Marjolein Bastin aan de prachtige en gedetailleerde tekeningen van dieren en planten. Kies je favoriete verjaardagskaart, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en betaal. Weet je wanneer de jarige haar verjaardag viert? Zet je verjaardagskaart dan alvast klaar en kies zelf een verstuurdatum.

Exclusieve Marjolein Bastin-decoraties op je kaart?

Je verjaardagskaart extra persoonlijk maken? Bij elke Marjolein Bastin-kaart kun je kiezen uit exclusieve Marjolein Bastin-decoraties die je op jouw verjaardagskaart kunt plaatsen. Ken jij een échte Marjolein Bastin-fan? Stuur dan een (X)XL verjaardagskaart. Online verjaardagskaarten maken voor vrouwen was nog nooit zo gemakkelijk! Op zoek naar een andere soort verjaardagskaart? Bekijk ook eens onze leeftijdsverjaardagskaarten voor echte mijlpalen, Best verkochte verjaardagskaarten en Forever Friends-verjaardagskaarten.