1. Home
  2. Alle wenskaarten
  3. Verjaardag te laat

Verjaardagskaarten te laat

Te laat verjaardagskaarten.

 

Kaarten per pagina:

Een verjaardag vergeten of te laat voor een verjaardagskaart? Geen probleem! Bij Hallmark vind je verjaardagskaarten speciaal voor als je te laat bent of een verjaardag bent vergeten. Je kunt je verjaardagskaart maken en direct per post laten versturen. Beter te laat dan nooit is het motto. Je verjaardagskaart voor 21.00 uur gemaakt = morgen al bezorgd.

Te laat met je verjaardagskaart?

Soms heb je dat. Ineens bedenk je dat je de verjaardag van iemand bent vergeten. En dan kun je niet meer met een standaard verjaardagskaart aankomen. Hallmark heeft daarom speciale verjaardagskaarten voor als je weer een keertje te laat bent met het versturen van je verjaardagskaart. Het maken van je échte kaarten was nog nooit zo gemakkelijk en het mooie is dat je de kaarten direct online kunt versturen.

Vergeet geen verjaardag meer

Nooit meer te laat met je verjaardagskaart? Zet de verjaardagen van al vrienden in je persoonlijke Hallmark-kalender en vergeet nooit meer een verjaardag. Wij sturen je enkele dagen voor de verjaardag namelijk altijd een reminder met een aantrekkelijke korting. Zoek je een ander leuk verjaardagskaartje om te sturen? Bekijk eens onze verjaardagskaarten voor vrouwen, verjaardagskaarten voor mannen, verjaardagskaarten voor tienermeisjes en verjaardagskaarten voor kids jongens.