Verjaardagskaarten kids - Mega Mindy

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Mega Mindy-kaarten online maken en per post versturen. Verstuur een verjaardagskaart met de roze superheld van Studio 100 op de voorkant. Elk jarig meisje wil lijken op haar held: Mega Mindy. Bezorg de jarige een onvergetelijke verjaardag en verstuur een persoonlijke kaart van haar held! In de exclusieve collectie met Mega Mindy-kaarten vind je beste kwaliteit kaarten van deze roze superheld én Mega Toby.

Maak je Mega Mindy-verjaardagskaart in vier stappen

Je Mega Mindy-verjaardagskaart voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Je maakt je Hallmark-kaart in vier simpele stappen. Kies je favoriete kaart met deze superheld, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij zorgen voor de juiste verzending per post. Weet je wanneer het meisje jarig is? Kies zelf een verstuurdatum en wij zorgen ervoor dat je verjaardagskaart op de juiste datum verstuurd wordt.

Maak je kaart persoonlijk met Mega Mindy-decoraties

Je verjaardagskaart met Mega Mindy en Mega Toby nog persoonlijker maken? Kies uit Mega Mindy-decoraties die je op je kaart kunt plaatsen. Het online maken en versturen van je wenskaarten was nog nooit zo gemakkelijk. De jarige écht groots verrassen? Verstuur een (X)XL verjaardagskaart van Hallmark! Bekijk ook eens onze K3-kaarten, Best verkochte verjaardagskaarten en Bumba-kaarten voor meisjes.