Verjaardagskaarten kids - K3

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

K3-kaarten voor kinderen online maken en per post versturen bij Hallmark. Stuur een verjaardagskaart met Karen, Kristel en Josje op de voorkant. Hallmark heeft een exclusieve collectie kaarten van het zeer populaire trio K3. Deze Hallmark-kaarten vallen 100% zeker in de smaak bij jarige meisjes in de leeftijd van 1 t/m 8 jaar oud. Je verjaardagskaart voor 22.00 uur besteld = morgen bezorgd!

Maak je K3-verjaardagskaart in vier stappen

Je K3-verjaardagskaart maak je in vier simpele stappen. Kies je favoriete kaart met Karen, Kristel en Josje, feliciteer de jarige met een persoonlijke tekst, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Weet jij wanneer de jarige haar verjaardag viert? Zet je K3-verjaardagskaart alvast klaar en wij versturen je kaart wanneer jij dat wilt.

Karen, Kristel en Josje op de voorkant van je kaart

Alle wenskaarten van Studio 100 zijn van de beste kwaliteit. Het afrekenen van je Hallmark-verjaardagskaart is veilig en vertrouwd. De verjaardagskaarten voor meisjes kenmerken zich door kleurrijke afbeeldingen van het herkenbare trio Karen, Kristel en Josje. Het bijzondere is, dat je je kaart kunt personaliseren met de mooiste K3-decoraties, die je op je verjaardagskaart kunt plaatsen! Bekijk ook eens onze Mega Mindy-verjaardagskaarten, Disney-verjaardagskaarten en Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes.