Verjaardagskaarten kids - K3

K3-kaarten voor kinderen online maken en per post versturen bij Hallmark.

Filter op categorie

Stuur een verjaardagskaart met Klaasje, Hanne & Marthe op de voorkant. Hallmark heeft een exclusieve collectie kaarten van het zeer populaire trio K3. Deze Hallmark-kaarten vallen 100% zeker in de smaak bij jarige meisjes in de leeftijd van 1 t.e.m. 12 jaar oud. Je verjaardagskaart voor 21.00 uur besteld = morgen bezorgd!

Maak je K3-verjaardagskaart in vier stappen

Je K3-verjaardagskaart maak je in vier simpele stappen. Kies je favoriete kaart met Klaasje, Hanne & Marthe feliciteer de jarige met een persoonlijke tekst, adresseer en wij regelen de rest. Je hoeft dus nooit meer de deur uit voor postzegels of de brievenbus. Weet jij wanneer de jarige haar verjaardag viert? Zet je K3-verjaardagskaart alvast klaar en wij versturen je kaart wanneer jij dat wilt.

Klaasje, Hanne & Marthe op de voorkant van je kaart

Alle wenskaarten van Studio 100 zijn van de beste kwaliteit. Het afrekenen van je Hallmark-verjaardagskaart is veilig en vertrouwd. De verjaardagskaarten voor meisjes kenmerken zich door kleurrijke afbeeldingen van het herkenbare trio Klaasje, Hanne & Marthe. Het bijzondere is, dat je je kaart kunt personaliseren met de mooiste K3-decoraties, die je op je verjaardagskaart kunt plaatsen! Bekijk ook eens onze Disney-verjaardagskaarten en Bumba-verjaardagskaarten voor meisjes.