Menu
Nog 0 uur en 35 minuten tot de volgende lichting

Verjaardagskaarten kids - Bumba

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Op zoek naar een Bumba-verjaardagskaart voor een jongen? Hallmark heeft een exclusieve Studio 100-collectie met de leukste verjaardagskaarten van deze clown. Vind jij het moeilijk de juiste verjaardagskaart te vinden voor kinderen tussen de 1 en 8 jaar oud? Wij helpen je graag. Bumba is de grote vriend van alle kleine jongens die jarig zijn, dat betekent dat je alleen nog maar je meest favoriete Bumba- verjaardagskaarten hoeft uit te zoeken. Heel gemakkelijk!

Verstuur je kaarten in vier stappen

Je verjaardagskaart voor 22.00 uur gemaakt = per post verstuurd. Hoe werkt het versturen van een Bumba-verjaardagskaart? In vier simpele stappen verras jij je zoon, buurjongen of neefje met een échte kaart in de brievenbus. Kies je favoriete verjaardagskaart uit, schrijf een persoonlijke boodschap, adresseer en wij regelen de rest. Je verjaardagskaarten écht uniek maken? Plaats gratis Bumba-decoraties op de voor- en binnenkant van je kaarten!

Ken jij het bekende clowntje uit de tv-serie?

Alle Hallmark-verjaardagskaarten zijn van de beste kwaliteit. Het betalen van je kaarten is eenvoudig, vertrouwd en veilig! Bumba is het bekende clowntje uit de populaire tv-serie van Studio 100. De kleuren rood, geel en blauw spelen een belangrijke rol die je ook terugziet op de speciaal ontwikkelde verjaardagskaarten. De vrolijke clown haalt allerlei fratsen uit in het circus waar hij met al zijn vriendjes leuke avonturen beleeft. Bekijk ook eens onze Sprookjesboom-kaarten voor jongens.