Vaderdag kaarten - Hip

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Hippe Vaderdag kaart: verrassen, vertellen en versturen

Hippe vaders verdienen een hippe Vaderdag kaart! Verras je vader met een Vaderdag kaart. Je bent super fier dat jouw vader zo’n hippe man is en dat wil je hem laten weten. Hoe doe je dat beter dan met een trendy vaderdagkaart? Met zo’n hip Vaderdag kaartje weet je zeker een glimlach op het gezicht van je vader te toveren. Is jouw vader de liefste en beste papa van de wereld? Wil jij je schoonvader eens in het zonnetje zetten? Je opa of bonuspapa bedanken voor alles wat hij voor je doet? Laten zien dat je pa belangrijk voor je is en dat je trots op hem bent? Hallmark heeft een groot assortiment hippe, populaire en trendy vaderdagkaarten voor alle vaderfiguren. Voor alles wat je hem wil vertellen. Zo vind je onder meer teksten als ‘mijn vader is de beste’ en ‘ik hou van jou’.

Extra grote verrassing met een XL-Vaderdag kaart voor de moderne vader

Is je pa super hip en mee met alle laatste snufjes? Verstuur naar deze bijzondere en hippe vader een trendy vaderdagkaart. Zelf je eigen hippe Vaderdag kaart ontwerpen? Bij Hallmark ontwerp je jouw kaarten in een handomdraai. Pimp de kaarten bijvoorbeeld met onze grappige decoraties en icoontjes. We hebben verschillende decoraties, zoals een zoenafdruk, een tekstballonnetje en een pintje. Leuk om zowel de binnenkant als de buitenkant mee te versieren. Heb jij een leuke foto van jou en je vader? Maak dan een fotokaart. Je kunt je fotokaarten ook omtoveren in een XL formaat. Als je helemaal groots wil uitpakken, dan stuur je een leuk cadeau mee zoals; een flesje speciaalbier, Happy Socks of een chocoladetelegram. Zo maak je jouw kaart extra speciaal. Fijne vaderdag, vaders van België.

Echte trendy vaderdag kaart, per post bezorgd

Papa verrassen doe je snel en gemakkelijk met de kaarten van Hallmark. Bestel online en laat je Vaderdag kaart per post bezorgen voor de allerliefste papa in de wereld. In slechts een paar stappen zet jij je vader in het zonnetje met een lieve boodschap. Kies een hippe kaart uit het ruime assortiment, versier eventueel met foto’s en decoraties, schrijf jouw tekst en vul zijn adres is. Betalen gaat gemakkelijk via Bancontact, Visa of Mastercard. Veilig en vertrouwd. Ben je op zoek naar andere Vaderdag kaarten? Kijk dan eens naar onze grappige vaderdagkaarten of lieve kaarten voor vaders.