Menu
Nog 7 uur en 0 minuten tot de volgende lichting

Vaderdag kaarten - Classics

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Klassieke Vaderdag kaarten voor elke papa

De echte klassiekers onder de Vaderdag kaarten vind je hier. Hallmark heeft een collectie stijlvolle, traditionele kaarten gemaakt voor de liefste en beste vaders van de wereld. Met het grote assortiment van Hallmark zit er altijd iets voor jouw papa bij. Natuurlijk hebben we ook ruimte overgelaten om je wenskaart persoonlijk te maken. Zo hebben we aan deze collectie bijvoorbeeld een aantal fotokaarten toegevoegd, waarop je een mooie foto van je vader, jezelf of jullie samen kunt plaatsen. Ook kan je zelf nog leuke decoraties en teksten toevoegen om de kaart helemaal uniek te maken! Wist je trouwens dat je bijna alle kaarten ook in extra groot formaat kunt bestellen? Bestel een XL kaart voor een extra grote verrassing op Vaderdag!

Classic vaderdagkaarten voor jouw stijlvolle vader

Vind je het lastig om een keuze te maken? Kijk dan eens bij onze Best Verkocht kaarten. Hier vind je een selectie van de meest gekozen kaarten voor Vaderdag. Zo maken we het je graag gemakkelijk. Een echte kaart versturen via Hallmark is een fluitje van een cent. Maak je keuze uit het grote assortiment traditionele vaderdagkaarten en schrijf een mooie boodschap. Wil je inspiratie opdoen voor een leuke tekst voor Vaderdag? Bekijk dan eens onze Kant en klare teksten. Na het schrijven van je persoonlijk tekstje vul je het adres van je vader in, betaal veilig en gemakkelijk en wij zorgen voor verzending. Het grootste voordeel? Je hoeft niet meer naar de winkel of het postkantoor. Wil je jouw vader nog meer verrassen? Zoek dan een origineel Vaderdag cadeau ! Bij elk Vaderdag cadeau zit een vaderdagkaart inbegrepen.

Zeg het met een traditionele Vaderdag kaart

Met een echte kaart zet je jouw pa in de schijnwerpers. Een lief gebaar om hem nog eens te vertellen hoeveel hij voor je betekent of voor het overbrengen van een andere mooie boodschap. De teksten op onze klassieke vaderdagkaarten zijn gevarieerd, zodat er voor iedere vader wel iets te vinden is. We hebben bijvoorbeeld kaarten ‘voor een speciale vader’ en met teksten zoals ‘papa, jij bent de allerliefste’, ‘ik ben trots op je’ en ‘fijne Vaderdag’. Met zo’n boodschap maak je echt indruk op hem. Bekijk ook eens andere stijlen wenskaarten uit de collectie voor Vaderdag, zoals lief en grappig. Onze collectie is zo uitgebreid dat er voor alle mannen wel iets leuks te vinden is. Wat je hem ook wilt zeggen: je doet het met een kaart van Hallmark!