Menu
Nog 3 uur en 30 minuten tot de laatste lichting tegen een meerprijs

Vaderdag kaarten

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Leuke vaderdagkaarten voor de liefste en tofste papa’s!

Vaderdagkaarten maak je gemakkelijk online, waarna deze per post bezorgd worden. Verras je vader, opa of andere lieve vaders op Vaderdag met het leukste Vaderdag cadeau: een echte vaderdagkaart via Hallmark.be. Hoe werkt het? Kies je favoriete kaart voor Vaderdag uit de ruime collectie, schrijf een persoonlijke boodschap, geef de geadresseerde(n) door en Hallmark regelt de rest! Je papa wordt hoe dan ook verrast met onze leuke, grappige en originele kaarten voor Vaderdag. Een vaderdagkaart verstuur je super gemakkelijk online. Papa’s zijn gek op verrassingen en dus ook een verrassing in de brievenbus! Welke originele wenskaart voor Vaderdag kies jij voor de allerleukste papa, opa of schoonvader? Of wil je eerst nog wat inspiratie voordat je een keuze maakt? Neem dan ook eens een kijkje bij onze andere wenskaarten.

Een vaderdagkaart plus een cadeau

Het ontvangen van een kaart is al een vaderdagcadeau op zich, maar je maakt je vaderdagkaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje voor vader. Vaderdag is altijd op de tweede zondag van juni. Bang om Vaderdag te vergeten? Zet je kaart nu alvast klaar en kies zelf de bezorgdatum van je vaderdagkaart. Kies uit kaarten met teksten als ‘De beste papa’, ‘Fijne Vaderdag’ en ‘Superpapa’. Je papa is hoe dan ook verrast als hij de enveloppe opent! Een lieve originele groet wordt sowieso gewaardeerd, vooral door jouw papa. 11 juni is het zover, alle papa’s worden met liefde overrompeld door originele vaderdagkaarten. Maak online je vaderdagkaart en wij sturen hem naar je papa toe voor 11 juni! Maak de verrassing compleet met een origineel vaderdagcadeau. Voor jong en oud, voor elke vader hebben we wat te bieden! Je vader verrassen met een bierpakket, pralines of heel veel andere leuke cadeaus? Bekijk ze hier.

Extra groot verrassen? Stuur een XL kaart voor Vaderdag

Wil jij je vader een extra grote verrassing bezorgen op Vaderdag? Verstuur dan een grappige XL vaderdagkaart. In vier gemakkelijke stappen maak en verstuur je jouw leuke vaderdagskaart online. Betalen van je vaderdagkaart is 100% veilig en vertrouwd. Vaderdag is de dag om je vader te verwennen en in het zonnetje te zetten met een echte Hallmark kaart. Papa’s verdienen elke dag een kaartje, maar zéker op Vaderdag! Laat je vader, grootvader of schoonvader weten hoe fantastisch hij is met een kaart voor Vaderdag! Online vaderdagkaarten maken en versturen doe je bij Hallmark.be. Meer kaarten bekijken? Zie ook onze klassieke vaderdagkaarten en grappige vaderdagkaarten. Op zoek naar tekst inspiratie? Bekijk onze kant-en-klare teksten speciaal voor Vaderdag.