Sterkte kaarten

Moeilijke momenten Meer info

Liefdesverdriet, ziekte, depressie of een andere vervelende gebeurtenis? De teksten op de kaarten in deze ‘moeilijke momenten’ collectie verwoorden datgene wat je graag zou willen zeggen, maar waar je de juiste woorden niet voor kunt vinden.

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Iemand sterkte wensen door een sterkte kaart van Hallmark online te versturen, is een kleine moeite maar een groot gebaar. Maakt iemand in jouw omgeving een moeilijke tijd door? Een sterkte kaart sturen kan dan een belangrijk gebaar zijn. Laat weten dat je denkt aan je moeder, je collega, je buurvrouw of kennis en verstuur gemakkelijk en snel online een extra steuntje met een leuke sterkte kaart van Hallmark. Maak jouw sterkte kaart voor 21.00 uur dan wordt deze vandaag nog verstuurd.

Sterkte wensen met een persoonlijk ontwerp

Je kunt ook iemand sterkte wensen met een persoonlijk ontwerp. Personaliseer de sterkte kaart met een foto, een lieve boodschap in het juiste lettertype en de ideale letterkleur en gebruik vrolijke versieringen voor een originele sterkte kaart. Je warme boodschap zal vast en zeker gewaardeerd worden. Voor elk soort sterkte wens is een passende kaart te vinden. Je kunt bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem steken en laten weten dat je aan hem of haar denkt na een overlijden of tijdens ziekte. Maar, je kunt ook iemand sterkte wensen voor een belangrijke sollicitatie, een examen of omdat iemand de uitslag krijgt van een belangrijk onderzoek. Voor alle verschillende sterkte momenten vind je bij Hallmark de juiste sterkte kaart.

Iemand groots sterkte wensen

Wil je zeker weten dat jouw sterkte kaart opvalt en extra attent zijn? Stuur dan jouw sterkte kaart in XL formaat. Sterkte kaarten van Hallmark zijn van de beste kwaliteit. Een ander moment om een kaart te versturen? Bekijk ook eens onze beterschapskaarten voor vrouwenbeterschapskaarten voor mannen en beterschapskaarten kind.