Geslaagd - Rijbewijs geslaagd kaarten

Ken jij iemand die is geslaagd voor zijn of haar rijbewijs en wil je diegene een compliment geven? Een persoonlijke felicitatie is altijd leuk om te ontvangen! En dit kan natuurlijk het best op een leuke kaart.

Filter op categorie
School / Geslaagd kaart - fotokaart-rijbewijs-pasje
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar & foto
School / Geslaagd kaart - rijbewijs-geslaagd-gefeliciteerd-met-je-rijbewijs
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
School / Geslaagd kaart - rijbewijs-geslaagd-racen-maar
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
School / Geslaagd kaart - rijbewijs-geslaagd-rode-auto-witte-stippen
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Laat weten dat je aan iemand denkt!

School / Geslaagd kaart - rijbewijs-geslaagd-on-wheels-congrats
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar
School / Geslaagd kaart - funny-mail-heel-veel-rijplezier
Bekijk kaart
2,70
tekst aanpasbaar
TIP

In de volgende stap kun je de kaart bewerken met je eigen tekst en afbeeldingen

School / Geslaagd kaart - rijbewijs-tips
Bekijk kaart
2,75
tekst aanpasbaar

Kaarten per pagina:

Een wegpiraat rijker?

Bij Hallmark hebben we een ruim assortiment unieke kaarten, zo kan jij de geslaagde echt verrassen! Maak de kaart echt persoonlijk door er een leuke tekst en leuke decoraties aan toe te voegen of misschien zelfs wel een foto? En hoe leuk is het als jij de nieuwe wegpiraat je gouden tip in het verkeer verteld? Zoals: rij bij de bocht bij oma nooit harder dan 15 kilometer per uur? Maak jouw geslaagd kaart onvergetelijk!

De leukste rijbewijs geslaagd kaarten vind je hier!

Het is zover, verlost uit de lesauto nu mag je eindelijk helemaal zelf de weg op! Ken jij iemand in dit scenario? Dan is het extra leuk om diegene veel veilige kilometers toe te wensen. Of misschien wil je gewoon even aan diegene vertellen dat je heel trots bent? Dit kan super goed met een kaartje in de brievenbus. Bestel snel via Hallmark.be. De perfecte match! Kies een leuke kaart uit en bestel deze eenvoudig ! Op werkdagen voor 21:00 besteld, is de volgende dag al in de brievenbus van de ontvanger. Zo ben je nog op tijd voordat diegene zijn rijbewijs echt in handen heeft. Kies jij toch voor dat compliment? Neem dan een kijkje bij onze compliment kaarten.

Heel veel veilige kilometers!

Dit wens je natuurlijk iedereen toe. Een wens of een compliment is het ideale moment om een kaartje te versturen. Met een kaart laat je zien dat je aan iemand hebt gedacht en dat je tijd maakt voor die persoon. Als je heel aardig doet wil diegene je misschien wel een keer ophalen of wegbrengen met de auto ;). Wil je dit moment extra groot vieren? Je kan ook een cadeautje meesturen met je kaart! Van sleutelhangers tot een mooie bos bloemen en van medailles tot overheerlijke bonbons. Er is voor iedereen wat wils. Laat zien hoe trots je bent en zet je verrassing klaar!