Beterschapskaarten - Operatie kaarten

Disney actie Meer info

Win een magisch weekend Disneyland Paris!

"Verstuur jij een kaart of een cadeau tussen 19 juni en 2 juli 2017?
Dan maak jij kans op een fantastisch lang weekend Disneyland paris voor het hele gezin. "

Doe mee

Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Wil je iemand sterkte wensen voor een operatie of voor een uitslag van een onderzoek? Laat weten dat je aan ze denkt en stuur een échte beterschapskaart met een persoonlijke boodschap. Om je alvast een eind op weg te helpen heeft Hallmark een selectie met mooie en lieve beterschapskaarten gemaakt, succes gegarandeerd! In onze collectie vind je een breed assortiment aan beterschapskaarten waarmee je iedereen kan verrassen. Je beterschapskaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd.

Verstuur je kaarten in vier gemakkelijke stappen

Een patiënt opvrolijken voor of na een operatie is soms lastig, maar met een attente kaart kun je laten weten dat je meeleeft en aan ze denkt. Iemand sterkte wensen bij een operatie of een herstel is in vier gemakkelijke stappen zo gebeurd. Kies je kaart, schrijf een persoonlijke boodschap om de ontvanger sterkte te wensen met de operatie, adresseer je beterschapskaart, kies zelf een verstuurdatum en wij regelen de rest.

Zet je kaart alvast klaar!

Bij Hallmark.be kun je heel gemakkelijk je beterschapskaart alvast klaarzetten voor een verzenddatum in de toekomst. Dus als je weet wanneer iemand in je omgeving binnenkort een operatie moet ondergaan of een belangrijk gesprek heeft, zet dan je beterschapskaarten alvast klaar.  Zo weet je zeker dat de beterschapskaart aankomt voor dat belangrijke gesprek of die  nare operatie, en kun je de ontvanger tijdig een hart onder de riem steken! Wil je iemand zomaar verrassen? Bekijk dan ook eens onze collecties opvrolijken, blanco of compliment. Met een échte kaart verras je iedereen!