Menu
Nog 4 uur en 20 minuten tot de volgende lichting

Beterschapskaarten - Operatie kaarten

Gratis verzending van alle beauty

Hoe werkt het?

  • Kies een kaart naar keuze
  • Als je kaart af is, dan kun je bij onze bloemen het tulpenboeket toevoegen. De kaart krijg je dan van ons cadeau.
  • De prijs wordt automatisch verrekend in je winkelmandje
Sluiten

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Wil je iemand sterkte wensen voor een operatie of voor een uitslag van een onderzoek? Laat weten dat je aan ze denkt en stuur een échte beterschapskaart met een persoonlijke boodschap. Om je alvast een eind op weg te helpen heeft Hallmark een selectie met mooie en lieve beterschapskaarten gemaakt, succes gegarandeerd! In onze collectie vind je een breed assortiment aan beterschapskaarten waarmee je iedereen kan verrassen. Je beterschapskaart voor 22.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd.

Verstuur je kaarten in vier gemakkelijke stappen

Een patiënt opvrolijken voor of na een operatie is soms lastig, maar met een attente kaart kun je laten weten dat je meeleeft en aan ze denkt. Iemand sterkte wensen bij een operatie of een herstel is in vier gemakkelijke stappen zo gebeurd. Kies je kaart, schrijf een persoonlijke boodschap om de ontvanger sterkte te wensen met de operatie, adresseer je beterschapskaart, kies zelf een verstuurdatum en wij regelen de rest.

Zet je kaart alvast klaar!

Bij Hallmark.be kun je heel gemakkelijk je beterschapskaart alvast klaarzetten voor een verzenddatum in de toekomst. Dus als je weet wanneer iemand in je omgeving binnenkort een operatie moet ondergaan of een belangrijk gesprek heeft, zet dan je beterschapskaarten alvast klaar.  Zo weet je zeker dat de beterschapskaart aankomt voor dat belangrijke gesprek of die  nare operatie, en kun je de ontvanger tijdig een hart onder de riem steken! Wil je iemand zomaar verrassen? Bekijk dan ook eens onze collecties opvrolijken, blanco of compliment. Met een échte kaart verras je iedereen!