Beterschapskaarten - Beterschapskaarten kind

Weet je zeker dat je je cadeau wilt verwijderen?

Een klein prinsesje ziek? Een stoere Piet Piraat in de plaaster? Verras de kids met een unieke, gepersonaliseerde Hallmark-kaart in de brievenbus! Ontdek snel de allerleukste collectie beterschapskaarten van Disney, Studio 100, Forever Friends en de Sprookjesboom. Maak je beterschapskaart vandaag voor 22.00 uur en de zieke krijgt het kaartje morgen al bezorgd.

Beterschapswensen van Mega Mindy, Tinkerbell, Cars, Pluto en de Sprookjesboom!

Ontdek de grote collectie beterschapskaarten voor kinderen. Exclusief bij Hallmark kun je deze kaarten online maken en per post versturen. In slechts enkele stappen kun je jouw kaart maken: kies je favoriete beterschapskaart, schrijf je beterschapswensen in een leuke kleur en mooi lettertype en adresseer je kaart. Wij versturen je kaart in een bijhorende enveloppe naar de zieke. Vandaag voor 22.00 uur gemaakt = morgen bezorgd. Met de Disney-prinsessen, Pluto, Bumba of Plop in de brievenbus wordt de zieke het snelst beter!

Hallmark garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid, al meer dan 100 jaar.

Zou je de zieke groots willen verrassen? Stuur dan jouw beterschapskaart in XL-formaat en zorg voor een hartverwarmende verrassing in de brievenbus! De beterschapskaarten voor kinderen zijn van de beste kwaliteit, zoals je van Hallmark gewend bent. Je beterschapskaart kun je in een beveiligde omgeving online betalen m.b.v. je vertrouwde pc-banking of je kredietkaart. Op zoek naar andere beterschapskaarten? Bekijk dan zeker eens de kop op-kaarten , beterschapskaarten voor vrouwen , beterschapskaarten voor mannen of sterkte kaarten.