Save the date uitnodiging teksten

Gefeliciteerd met jullie verloving! Voordat de officiële trouwuitnodigingen de deur uit gaan, maak je de datum van jullie trouwdag alvast bekend met een save the date kaart. Je gasten kunnen de datum dan alvast blokken in hun agenda. Heb je wat hulp nodig bij het schrijven van een goede save the date tekst? Wij inspireren je graag!

save the date uitnodiging teksten
Bekijk alle trouwkaarten

Wij gaan op (datum) trouwen en willen graag dat je erbij bent! De officiële uitnodiging volgt later.

Wij gaan trouwen! We nodigen jullie graag uit om deze dag met ons te vieren op (datum). De officiële uitnodiging komt nog jullie kant op.

Wij stappen op (datum) in het huwelijksbootje. We willen graag dat je erbij bent. Houd jij deze dag voor ons vrij? De officiële uitnodiging volgt.

Wij gaan trouwen en vinden het heel bijzonder als jullie er ook bij zijn. Vieren jullie deze dag met ons mee? De officiële uitnodiging komt later.

(Naam) en (naam) trouwen op (datum) en willen dit dolgraag met jullie vieren. De officiële uitnodiging volgt later.

Let’s celebrate love! Wij gaan trouwen op (datum). Vier jij deze dag met ons mee? De officiële uitnodiging volgt.

Op (datum) trouwen wij, dit doen we graag met jou erbij! De officiële uitnodiging komt op een later moment, maar we willen zo graag dat jij er op deze dag bent!

Op (datum) zeggen wij JA en zullen we proosten, kom jij deze dag op onze liefde toosten? Dit is voor ons heel wat waard, later volgt de officiële kaart.

Wij gaan trouwen en zijn ontzettend blij, houd jij daarom (datum) speciaal voor ons vrij? Ook al zal het nog even duren, de officiële uitnodiging zullen wij later versturen.

Wij gaan trouwen! Zet jij (datum) vast? We willen je uitnodigingen als onze gast. We kunnen alvast over deze dag dromen, de officiële kaart zal op een later moment komen.

Top 5 trouwkaarten

; ;