1. Home
 2. Cadeau
 3. Voorleesboek Peppa Pig Bedtijd Verhaaltjes

Voorleesboek Peppa Pig Bedtijd Verhaaltjes

16,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 27 mei
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Het boek waarin kinderen van drie tot acht jaar worden meegenomen in de fantasiewereld van Peppa Pig en haar vriendjes. Een dik voorleesboek met plezier voor kind en ouder. En dat voor het slapengaan! Ga samen met Peppa en haar vriendjes, Pedro en Suzie, op zoek naar een piratenschat, op schoolreisje en naar een logeerpartijtje. Welke Peppa Pig fan ga jij verrassen?

Specificaties

EAN: 9789047850229
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
16,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;