1. Home
 2. Cadeau
 3. Sophie de giraf voelboekje welterusten

Sophie de giraf voelboekje welterusten

11,99 Excl. 5,99 verzendkosten
voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Maak van baby's bedtijdritueel of voorleesmoment een sensorisch avontuur met dit vrolijke Sophie de giraf weltrusten voelboekje. Het voelboekje is perfect geschikt als eerste boek en wacht erop om door kleine baby- en peuterhandjes vastgepakt en doorbladerd te worden. Het heeft stevige kartonnen pagina's met een prachtig geïllustreerd verhaal en verschillende texturen voor baby om te ontdekken. Wil je jouw verrassing nog persoonlijker maken? Combineer dit cadeau dan met een kaart naar keuze. Wie verras jij met dit cadeau?

Specificaties

EAN: 9789048315611

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
11,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;