1. Home
 2. Cadeau
 3. My Flame Geurkaars Gorgeous Charming & Irresistible

My Flame Geurkaars Gorgeous Charming & Irresistible

25,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 27 maart
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Hoe leuk is deze geurkaars in zwart glas? De kaars is gemaakt van biologische sojawas en het perfecte cadeautje om iemand mee in de schijnwerpers te zetten. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, vriendschap of gewoon zomaar. De kaars heeft de opdruk van een bekende quote van Coco Chanel: ‘you can be gorgeous at thirty, charming at forty, and irresistible for the rest of your life'. Bijzonder leuk voor iemand die een speciale leeftijd, zoals 40 of 50, bereikt! De geur Warm Cashmere is de perfecte mix van verse bloemen, gouden perzik, sensuele kasjmier muskus en zachte vanille.

Specificaties

Geur: Warm Cashmere
Branduren: ca. 110 uur.
Afmetingen: 10 x 12,5 cm.
Stoot geen roet af
RTRS (Roundtable for Responsible Soy)

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
25,99 Excl. 5,99 verzendkosten