1. Home
 2. Cadeau
 3. My Flame Geurkaars Drink Champagne & Dance

Uitverkocht

My Flame Geurkaars Drink Champagne & Dance

21,99 Excl. 6,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Klaar voor een feestje met deze geurkaars van biologische sojawas. Bijvoorbeeld als cadeautje voor een verjaardag of om een mooie vriendschap of andere mijlpaal te vieren!
De geur Amber’s secret is een dromerige, zwoele geur. Het heeft een sexy mix van amber, vanille, muskus en rozen met een vleugje patchouli. Weet jij al wie je verrast met dit speciale cadeau?

Specificaties

Geur: Amber’s Secret
Branduren: ca. 70 uur.
Afmetingen: 10 x 10 cm.
Stoot geen roet af
RTRS (Roundtable for Responsible Soy)

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
21,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;