1. Home
  2. Cadeau
  3. Marie-Stella-Maris Body Wash Objets d'Amsterdam

Marie-Stella-Maris Body Wash Objets d'Amsterdam

13,99 Excl. 5,99 verzendkosten
voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
  • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub

Productomschrijving

Verwen met de luxe van de Marie-Stella-Maris Body Wash Objets d'Amsterdam. Deze verfijnde body wash, geïnspireerd door de betoverende sfeer van Amsterdam, is speciaal samengesteld om dedagelijkse douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Met zijn verfrissende geur en luxe formule reinigt deze body wash je huid op milde wijze en laat een subtiel parfum achter, waardoor je ontspant en geniet van rust en tijd voor jezelf.
Of het nu gaat om felicitaties, een spontane verrassing, of het wensen van succes of beterschap, voeg een persoonlijk tintje toe met het kaartje dat door jou wordt meegezonden. Jouw hartverwarmende woorden, samen met deze luxueuze body wash, maken het cadeau compleet. Wie ga jij verrassen?

Over Marie-Stella-Maris
Marie-Stella-Maris is een Nederlands social impact merk met een rijk aanbod aan natuurlijke bodycare en luxe huisparfums in bijzondere geuren: van fris en sprankelend, warm en houtachtig, tot bloemig en gourmand. Alle bodycare producten zijn geformuleerd met ten minste 96% natuurlijke ingrediënten, zonder parabenen of siliconen en bovendien 100% vegan. De producten zijn navulbaar met duurzame refill verpakkingen of aan de Refill Bar in de Store & Refill Stations.

Enjoy. Refill. Contribute

Met jouw aankoop draag je direct bij aan duurzame waterprojecten over de hele wereld. Met de missie ‘Clean water & hygiene for all’ doneert Marie-Stella-Maris structureel een deel van de omzet aan duurzame waterprojecten. Sinds 2011 heeft met social impact merk samen met haar klanten en partners al meer dan 2,1 miljoen euro kunnen bijdragen, waarmee meer dan 100.000 mensen zijn voorzien van schoon (drink)water!

Specificaties

Inhoud: Marie-Stella-Maris Body Wash Objets d'Amsterdam 50 ml
Geur: groene thee, citrusnoten en salie
Elegant en stijlvol ontwerp, een verrijking voor elke badkamer.
EAN: 8720701166752

Veelgestelde vragen

  • Wat is de levertijd van cadeaus?

    Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
    De bezorgpagina vind je hier.
  • Kan ik mijn bestelling volgen?

    Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

    Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
  • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

    De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

    Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
13,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;