1. Home
 2. Cadeau
 3. Loesje Scheurkalender 2023

Uitverkocht

Loesje Scheurkalender 2023

14,99 Excl. 6,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Wat geef je iemand die alles al heeft? Juist ja, een scheurkalender! En wel één van Loesje, vol met rake teksten en doordenkers. Fijn tijdverdrijf op het kleinste kamertje of in de kantine op het (thuis)kantoor. Een perfect cadeau voor een verjaardag, maar ook voor Sinterklaas, Kerst of ieder ander moment. Voeg een kaartje toe en maak het een extra persoonlijke verrassing. Wie verras jij?

Specificaties

Scheurkalender voor 2023
Elke dag een leuke tekst

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
14,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;