1. Home
 2. Cadeau
 3. Kaartspel Lost Cities Vanaf 10 Jaar

Kaartspel Lost Cities Vanaf 10 Jaar

12,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 23 juli
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Zin in een leuk spel voor een klein gezelschap? Tijdens het spelen van Lost Cities bouw je expedities in vijf verschillende kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te leggen. De spelregels zijn makkelijk, maar je kunt het zo moeilijk en tactisch maken als je zelf wilt. Urenlang plezier gegarandeerd! Maak er een echte verrassing van met een persoonlijke wenskaart. Wie verras jij?

Specificaties

2 spelers
Leeftijd: Vanaf 10 jaar
Speeltijd: 30 minuten

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
12,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;