1. Home
 2. Cadeau
 3. Echoboek Tijmgroen

Uitverkocht

Echoboek Tijmgroen

14,99 Excl. 5,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Tijdens de zwangerschap gebeurt er zo veel en de tijd vliegt voorbij. Met dit echoboek sta je stil bij de bijzondere momenten tijdens je zwangerschap. In het invulboek is ruimte om echofoto’s in te plakken, bij te houden hoe hard je buik groeit, hoe je je voelt en nog veel meer. Zo kun je op ieder moment terugkijken op die prachtige herinneringen! Het ideale cadeau om ouders in spé te verrassen. Maak het cadeau extra leuk met een persoonlijke wenskaart. Wie verras jij met dit bijzondere cadeau?

Specificaties

EAN: 9789083024684

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
14,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;