1. Home
 2. Cadeau
 3. Drank Brievenbuswijn Een Dubbel Drankje Voor Jou

Drank Brievenbuswijn Een Dubbel Drankje Voor Jou

12,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 21 mei
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!
 • Cadeau wordt luxe verpakt en verstuurd in stevige doos

Productomschrijving

Ken je iemand die een mijlpaal moment te vieren heeft? Dan is dit drank cadeau met twee wijn tubes (rood en wit) een superleuk cadeau. Elke tube bevat de inhoud van een normaal wijnglas en je kunt de tube leegschenken in een wijnglas, maar bij gebrek aan wijnglazen kan je ook direct uit de tube drinken. Handig bijvoorbeeld als welkomstcadeautje door de brievenbus van een nieuw klushuis. Maar ook een onverwacht en leuk cadeau voor een verjaardag, nieuwe baan, behalen van een diploma en andere mijlpalen. Voeg een kaart toe met daarin jouw persoonlijke boodschap en maak er een extra speciaal cadeau van. Wie verras jij?

Specificaties

Merk: Geven is leuker
Drank type: wijn
Inhoud: rode wijn met 14,5% alcohol en witte wijn met 13,5% alcohol
Past door de brievenbus
Alcoholpercentage: 13%
EAN: 8720572666993

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
12,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;