1. Home
  2. Cadeau
  3. Dove Return To Sender Cadeauset

Dove Return To Sender Cadeauset

19,99 Excl. 6,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 29 april
  • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub

Productomschrijving

Wát een fijn cadeau! Deze mooie set van Dove x Return To Sender. Hiermee verwen je iemand en doe je iets goeds voor de wereld. De dinerkaarsen in deze set zijn namelijk handgemaakt en een deel van de opbrengst van de verkoop gaat direct naar de makers van de kaarsen. Zo wordt de cirkel weer rond.

In de set vind je:
• Dove Deeply Nourishing Douchegel en Dove Nourishing Care One Cream voor een zijdezachte huid en een frisse geur.
• 6 handgemaakte dinerkaarsen in diverse kleuren voor extra sfeer aan tafel.

Het perfecte cadeau voor iemand die je lief is. Leuk voor een verjaardag, als bedankje, voor Moederdag of gewoon zomaar. Het persoonlijke kaartje erbij maakt het extra speciaal. Wie verras jij?

De missie van Dove is om betrouwbare huidverzorgingsproducten te bieden en verder te gaan dan alleen producten, door nieuwe normen voor schoonheid vast te stellen, een positieve benadering van lichaamsbeeld te bevorderen en de volgende generatie op te voeden met een gezonde eigenwaarde. Via het Dove Self-Esteem Project willen ze onrealistische schoonheidsidealen aankaarten en een positieve omgeving creëren voor jongeren. Dove hecht waarde aan duurzame productiemethoden en ingrediënten, en streeft naar een betere, duurzamere manier van leven.

Specificaties

Inhoud: 2 x full size Dove bodyproducten en 1 x 6 dinerkaarsen
Dove x Return To Sender
Beter voor mens en wereld
EAN: 8720182459008

Veelgestelde vragen

  • Wat is de levertijd van cadeaus?

    Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
    De bezorgpagina vind je hier.
  • Kan ik mijn bestelling volgen?

    Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

    Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
  • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

    De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

    Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
19,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;