1. Home
 2. Cadeau
 3. Cijferballon 25 Jaar Goud XL

Cijferballon 25 Jaar Goud XL

27,99 Excl. 6,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 22 juli
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub

Productomschrijving

Feliciteer iemand met een kwart eeuw op deze aardbol, of stuur ballonnen met het getal 25 voor een jubileum. Onze ballonnen blijven minimaal tien dagen zweven, maar vaak nog veel langer. Leuk voor een verjaardag, maar dus ook voor een jubileum of de verjaardag van een huisdier. Maak jouw verrassing persoonlijk dankzij het persoonlijke felicitatiekaartje dat je meestuurt met de ballon. Dat wordt een onvergetelijke verjaardag! Wie verras jij?

Specificaties

Afmeting per ballon: 74 cm.
De ballon is gevuld met helium en wordt in een doos geleverd
Materiaal: Glansfolie
Kleur: Goud
EAN: 1000000020359

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
27,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;