3 resultaten
Tip Brownies per Post Verse Brievenbus Brownies Brownies per Post Verse Brievenbus Brownies
Brownies per Post Verse Brievenbus Brownies
16.99
Stroopwafels Witte Chocolade en Fudge Blokjes 4-pack Stroopwafels Witte Chocolade en Fudge Blokjes 4-pack
Stroopwafels Witte Chocolade en Fudge Blokjes 4-pack
9.99
Tip You’ve Got Meel Boerencake Brievenbuscadeau You’ve Got Meel Boerencake Brievenbuscadeau
You’ve Got Meel Boerencake Brievenbuscadeau
14.99

Koek en cake

Koek en cake geschenken

Heerlijk! Een versgebakken verrassing per post! Verras met koek en cake geschenken en geef brownies cadeau, laat een bakmix bezorgen of geef stroopwafels cadeau. Voor de echte zoetebek is dit het perfecte geschenk voor elk moment. Wat er ook te vieren valt: met koek en cake geschenken zit je goed!

Brownie geschenk

De brownie: wie is er niet dol op? Wist je dat er ook brievenbus geschenk brownies bestaan? Elke hap is een feestje voor de smaakpapillen en zorgt voor een endorfine boost. Of je nu kiest voor klassieke brownies, blondies of een mix van heerlijke smaken, onze brownies zijn mega smaakvol. En het leuke van een brievenbus geschenk brownies is dus dat het echt een verrassing op de deurmat is voor de ontvanger.

Stroopwafel geschenk

De oer-Hollandse stroopwafel is altijd een hit. Verras elke stroopwafel fan en geef stroopwafels cadeau. De heerlijke wafel, de zachte karamel; dat is iets waar je blij van wordt. Perfect wanneer iemand jarig is, iets anders te vieren heeft, in de put zit of tijdelijk in Nederland verblijft, want toeristen en expats zijn dol op deze Hollandse lekkernij!

Bakmix geschenk

Doe het lekker zelf en geef een bakmix geschenk. Hiermee kan de ontvanger zich uitleven in de keuken en zelf de lekkerste koeken, cakes, brownies of bonbons maken. Een leuk doe-momentje en een lieve attentie die past bij elk moment. Voor een (kinder)verjaardag, iemand die thuis zit met een burn-out of gewoon zomaar, omdat je iemand wilt verrassen.

Zoetigheid met een kaartje

Jouw kaartje erbij, maakt van jouw zoete verrassing echt iets persoonlijks. Zo verras je op elk moment en geven jouw woorden het cadeautje per post extra kracht. Wie verras jij?

; ;