1. Home
 2. Cadeau
 3. Chocolade Happy Pasen Proeverij

Uitverkocht

Chocolade Happy Pasen Proeverij

10,99 Excl. 5,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Dit doosje bevat vrolijk gekleurde chocoladebars, speciaal voor Pasen. Ideaal om te delen, maar je mag ze natuurlijk ook voor jezelf houden. Drie smaken uit zijn samengevoegd in deze speciale Paas-editie. De lekkere smaken Framboos-Yoghurt, Caramel-Zeezout en Hazelnoot zijn alledrie in 2-voud aanwezig. Het doosje past door de brievenbus en is een extra leuke attentie dankzij de persoonlijke kaart die je meestuurt met dit cadeau. Wie wens jij fijne paasdagen?

Specificaties

Happy Truffel Chocolade Bars
Inhoud 200 g.
Kan sporen van pinda’s of noten bevatten
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
10,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;