1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbuscadeau Vergeet-me-nietjes

Uitverkocht

Brievenbuscadeau Vergeet-me-nietjes

9,99 Excl. 6,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Wat is er mooier dan met een cadeau laten blijken hoe je over iemand denkt? Vergeet-me-nietjes zijn bloemen met een sterke symbolische waarde en staan voor trouw en oneindige liefde. Verras iemand op originele wijze met een zakje vergeet-me-nietjes zaden. De persoonlijke kaart met jouw lieve woorden maakt het cadeau compleet en zorgt gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Wie vergeet jij niet?

Specificaties

Kraft- of jutezakje met zaden vergeet-me-nietjes
Vaste plant met helderblauwe bloemetje
Elk voorjaar kans om terug te komen
Staat symbool voor trouw en oneindige liefde

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
9,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;