1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbuscadeau DIY Bloemen

Brievenbuscadeau DIY Bloemen

26,99 Excl. 6,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 22 april
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Héél leuk om te krijgen, maar nog veel leuker om te geven! Laat je creativiteit de vrije loop met dit do it yourself pakket dat geleverd wordt met herbarium, een verzameling van gedroogde planten en bloemen, een snoeischaar een zakje bloemenzaden en instructies. Met dit cadeau kan de ontvanger lekker aan de slag in de voorjaarszon met een eigen herbarium vol bloemen. En het wordt nog leuker: maak het cadeau compleet met een persoonlijke kaart. Wie geef jij dit originele cadeau?

Specificaties

Herbarium en zadenmix
Past door de brievenbus

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
26,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;