1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbuscadeau Bloemen en Chocolade The Sweetest

Uitverkocht

Brievenbuscadeau Bloemen en Chocolade The Sweetest

18,99 16,99 Excl. 6,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen + Kaart = een complete verrassing!

Productomschrijving

Rode rozen stuur je naar de liefde van je leven en zijn ook perfect om te sturen wanneer iemand een bijzondere prestatie geleverd heeft. Dit is een extra grote verrassing, dankzij de bonbons van Leonidas die mee worden gestuurd! Anoniem verrassen kan ook, dan vul je 'afzender: Anoniempje' in en laat je de ontvanger in het ongewisse. Natuurlijk mag je dit brievenbusboeket met rode rozen ook naar je bestie, moeder, vader, zus, broer of buurvrouw sturen. Snijd de rozen schuin af, plaats ze in een vaasje en zie ze elke dag mooier worden. Extra leuk: het boeket past door de brievenbus, dus het is echt een cadeautje dat op de deurmat valt. Tip: voeg een kaartje toe en maak jouw verrassing compleet. Wie verras jij?

Specificaties

10 Verse rozen
Past door de brievenbus
Kleur: rood, schuin afsnijden en in het water zetten
4 stuks pralines
Bevat noten, gluten en eieren

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
16,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;