1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbusbloemen Sweet Purple

Productomschrijving

Om elk interieur op te fleuren. Dit prachtige paars-lila boeket staat voor bescherming en betrokkenheid. Laat iemand weten dat je er voor diegene bent. In welke tijd dan ook is het fijn als je op je dierbaren kunt rekenen. Dat is nog eens een mooie verrassing. Helemaal omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het cadeau aan te nemen, want het past zo door de brievenbus. Maak het extra speciaal met een persoonlijke wenskaart naar keuze. Wie verras jij met dit lila brievenbus boeket?

Specificaties

Pakketje past door de brievenbus
Inclusief watervoorziening

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
14,95 Excl. 5,95 verzendkosten

Brievenbusbloemen Sweet Purple

Eerst mogelijke bezorgdatum: 3 oktober
14,95 Excl. 5,95 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Bloemen worden vers vanuit de kweker verzonden