1. Home
 2. Cadeau
 3. Brievenbus Snoep Een Opkikker Voor Jou

Productomschrijving

Ken je iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken? Vrolijk hem of haar op met deze verrassing, gevuld met groene snoepkikkers en zachte spekbollen. Dit kleurrijke doosje is de ideale zoete verrassing, die bij iedereen zorgt voor een glimlach op het gezicht. Maak het steuntje in de rug compleet met een mooie, persoonlijke kaart. Wie verras jij met een opkikker?

Specificaties

Inhoud: 250 gram
Doosje met diverse kikker snoepjes en zachte spekbollen
EAN: 8720256740681

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
12,95 Excl. 3,95 verzendkosten

Brievenbus Snoep Een Opkikker Voor Jou

Eerst mogelijke bezorgdatum: 31 januari
12,95 Excl. 3,95 verzendkosten
 • inclusief kaart t.w.v. 2,85
 • Alle prijzen zijn inclusief wenskaart naar keuze