1. Home
 2. Cadeau
 3. Boek Zoete Zusjes Zoeken Een Schat Hanneke de Zoete

Boek Zoete Zusjes Zoeken Een Schat Hanneke de Zoete

15,99 Excl. 5,99 verzendkosten
voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Zoete Zusjes Saar en Janna zijn bekend van YouTube, waar ze samen filmpjes maken. Nu gaan ze ook samen op avontuur in dit boek, geschreven door Hanneke de Zoete. In het vrolijke en met humor gevulde verhaal gaan ze op zoek naar een schat, maar dat is nog niet zo makkelijk als het lijkt… Het perfecte cadeau voor kleine lezers die wel van een beetje avontuur houden. Met een persoonlijke kaart maak je er echt een leuke verrassing van!

Specificaties

Genre: Kinderboeken
Voor te lezen vanaf 4 jaar, zelf te lezen vanaf 7 jaar
Auteur: Hanneke de Zoete
EAN: 9789043922173

Veelgestelde vragen

 • Waarom kan ik morgen niet laten bezorgen?

  Als de capaciteit voor het verzenden van cadeaus vol is, zijn deze producten tijdelijk niet bestelbaar. Iedere ochtend bekijken wij de capaciteit en kunnen er weer nieuwe bestellingen worden geplaatst.
 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
15,99 Excl. 5,99 verzendkosten