1. Home
 2. Cadeau
 3. Boek Peppa Pig Voorleesboek

Boek Peppa Pig Voorleesboek

15,99 Excl. 5,99 verzendkosten
Eerst mogelijke bezorgdatum: 25 april
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub

Productomschrijving

Kleine kinderen zijn dol op Peppa Pig! De vrolijke big en haar familie beleven de leukste avonturen. Een fijn voorleesboek voor quality time momentjes en een perfect cadeautje voor de feestdagen of een verjaardag. Extra lief dankzij het persoonlijke kaartje dat je meestuurt met het cadeau. Wie maak jij blij?

Specificaties

Genre: Kinderboeken
Auteur: Neville Astley
Past door de brievenbus
EAN: 9789047862260

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
15,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;