1. Home
 2. Cadeau
 3. Boek Nachtvorst Suzanne Vermeer

Uitverkocht

Boek Nachtvorst Suzanne Vermeer

16,99 Excl. 5,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

De boeken van Suzanne Vermeer lees je in een ruk uit, ook dit nieuwste boek Nachtvorst. Het boek gaat over Lieke, die op onderzoek uitgaat nadat ze hoort dat er weer een tiener vermist is. Het perfecte boek om te lezen tijdens de donkere dagen of cadeau te geven met de feestdagen. Met de persoonlijke kaart maak je er echt een verrassing van! Wie verwen jij?

Specificaties

Genre: Thriller
Auteur: Suzanne Vermeer
EAN: 9789400513587

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
16,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;