1. Home
 2. Cadeau
 3. Boek De Jongen, De Mol, De Vos en Het Paard | Charlie Mackesy

Boek De Jongen, De Mol, De Vos en Het Paard | Charlie Mackesy

22,99 Excl. 5,99 verzendkosten
voor 22 uur besteld, morgen bezorgd
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub
 • Kaart + cadeau = een complete verrassing!

Productomschrijving

Het boek de jongen, de mol, de vos en het paard is het perfecte cadeau voor jong en oud. Het prachtige verhaal vertelt over vriendschap, liefde en jezelf zijn. De 100 illustraties en poëtische teksten nemen je mee in de bijzondere vriendschap tussen de jongen en de dieren. De universele lessen die zij samen leren, zijn ook inspirerend voor de lezer. Met dit boek kun je iedereen op een originele manier verrassen. Maak het extra bijzonder met een persoonlijke wenskaart die wij voor je meesturen. Wie verras jij?

Specificaties

Auteur: Charlie Mackesy
EAN: 9789026623844

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
22,99 Excl. 5,99 verzendkosten
; ;