1. Home
 2. Cadeau
 3. BBQ Receptenboek en Borrelpakket

Uitverkocht

BBQ Receptenboek en Borrelpakket

24,99 Excl. 6,99 verzendkosten
 • Stuur een cadeau en spaar extra punten bij de kaartclub

Productomschrijving

Iemand verrassen, maar weet je niet waarmee? Dit BBQ Borrelpakket is waanzinnig leuk om te sturen! In het pakket vind je twee speciaalbieren (Jeneverbes bier en Gerste bier) en een zakje toastjes met aioli. Ook zit er een receptenboek bij met de lekkerste recepten voor BBQ & Grill, dus genoeg inspiratie voor een aankomende barbecue. Leuk als felicitatie, zomaar of bedankje. Extra persoonlijk dankzij de kaart die je meestuurt met het cadeau. Wie verras jij

Specificaties

1 x Jeneverbes bier 7% alc. 33 cl
1 x Gerste Bier 4,9% alc. 33 cl
1 x Toastjes 150 gram
1 x Aioli 90 gram
1 x BBQ receptenboek
Bevat: Gluten
EAN: 8720572668508

Veelgestelde vragen

 • Wat is de levertijd van cadeaus?

  Voor actuele informatie omtrent de bezorging van je bestelling kun je terecht op onze bezorgpagina.
  De bezorgpagina vind je hier.
 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
24,99 Excl. 6,99 verzendkosten
; ;