Productomschrijving

Luxe, tijdloos en onweerstaanbaar lekker, dat is Giorgio Armani Si Eau de parfum. De aroma's in het parfum komen van de zwarte bes, cypresolie en muskushout. Dit maakt Si van Armani chic maar ook intens zacht en prikkelend. Hierdoor is Giorgio Armani Si erg geliefd en één van de populairste parfums voor vrouwen. Wil je iemand echt verrassen met een cadeau wat altijd past? Laat ons dit cadeau dan mooi inpakken en versturen aan diegene die je dierbaar is.

Specificaties

EAN: Armani Si Eau de Parfum Geur van zwarte bes, cypres olie en muskushout Inhoud: 30 ml.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn bestelling volgen?

  Kaarten zijn jammer genoeg niet traceerbaar. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere bezorgdatum hebt gekozen.

  Als je cadeau door de brievenbus past (zoals bijvoorbeeld chocoladetelegrammen), wordt het bezorgd samen met de reguliere post. Je kunt deze dus niet volgen, maar worden normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Tenzij je natuurlijk een andere verstuurdatum hebt gekozen.

  Cadeaus die met pakketpost worden verstuurd, kun je wél volgen. In je Mijn Hallmark vind je je Track & Trace code. Als je geen account hebt, kun je je Track & Trace code terugvinden in je mailbox.
 • Wat zijn de bezorgkosten?

  De bezorgkosten zijn afhankelijk van de grootte van je kaart, cadeau en moment van bestellen. De kosten variëren van € 1,00 t/m €7,95. Klik hier voor meer informatie.
 • Hoe wordt mijn cadeau verpakt?

  De ultieme verrassing, daar doen we het allemaal voor! Om jouw cadeautje nog mooier te maken dan het al is, worden bijna alle cadeaus kosteloos verpakt in mooi paars vloeipapier. Onze veiling verse bloemen worden verpakt in stralend cylofaan en de ballonnen krijgen een feestelijk lintje. Alle cadeaus worden verstuurd in een mooie en stevige Hallmark-doos.

  Nieuwsgierig naar de verpakking? Bekijk ze hier.
69,95 Excl. 4,95 verzendkosten

Armani Si Parfum

69,95 Excl. 4,95 verzendkosten
inclusief kaart t.w.v. 2,50
 • Ma-vrij voor 22:00 uur besteld = morgen bezorgd!
 • Verstuurd in luxe cadeauverpakking